Bugun...

"anterhaber" İLE İLGİLİ HABERLER

Rally ödül töreninde kavga çıktı, ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı
BOTAV Rally Bodrum yarışması bugün akşam düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törenin ardından Kurtlar Vadisi’nin ünlü ..
Güneşin Oğlu Kon-Tiki!
Norveçli antropolog Thor Heyerdahl’ın kaleme aldığı Pasifik Okyanusu’nda papirüsten yapılma teknesi Ra ile 101 gün ve 66..
Cennet Kargı koyu özelleşti, tepkiler üst üste gelmeye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının ö..
Okulun bahçesinde silahlı saldırı 1 yaralı, 5 gözaltı
Bodrum’un Yakaköy Mahallesi’ndeki TED Koleji’nin otopark alanında akşam saatlerinde meydana gelen saldırıda bir kişi sil..
Gümbet'te yavru kedi kavgası, cadde ortasında defalarca kendisini bıçakladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde verdiği yavru kediyi geri isteyen şahıs alamayınca sinir krizleri geçirdi, sokak ortasında ke..
Melih komutan coronavirüse yenik düştü...
Muğla’nın Bodrum ilçesi limanında konuşlu bulunan 1 nolu Sahil Güvenlik bot komutanlığından kısa bir süre önce emekli ol..
Kadın temalı fotoğraf etkinliği büyük beğeni kazandı
Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Marmaris Fotoğraf Dostları Derneği (MARFOD) ile Samsun Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (SAMFA..
Kanser tedavisi gören Mehtap Ar yaşamını yitirdi
Usta oyuncu Müjde Ar'ın 4 aydır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi yaşamını yitirdi. Ar'ın kardeşi Mehtap Ar uzun zamand..
İki tur otobüsü devrildi: Bir Rus turist hayatını kaybetti
Konya'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 2 tur otobüsü kaza yaptı. Şarampole devrilen otobüslerde bir Rus turist hayatını k..
Müzisyen baba Levo hayatını kaybetti
Baba Levo olarak tanınan nefesli ustası müzisyen Levent Altındağ (67), hayatını kaybetti. Altındağ, bir süredir kanser t..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI