Bugun...

"anterhaber" İLE İLGİLİ HABERLER

İpek böcekçiliği yeniden canlanacak
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi arasında ipek böcekçiliğinin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve sürdür..
2 yaşındaki kızını pencereden attı, cinler söyledi dedi
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Ahmet Dumanlıoğlu'dan boşanma aşamasında olan Ümmühan Dumanlıoğlu, kızı Ayşegül'ü 2'nci kat..
Büyükşehir’in Yaz Spor Kursları Başlıyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 6-12 yaş arası çocuklara ücretsiz olarak verilecek olan yaz spor kursları 28 Hazi..
Mavi Yolculuğun güzelliklerini çizdiler ödülleri kazandılar
Bodrum Deniz Müzesi tarafından çocukları yaşadıkları yer hakkında bilinçlendirmek ve kültürel mirasları korumayı öğretme..
Türk Halk Müziği bir değerini daha kaybetti
Türk Halk Müziği'nin önemli isimlerinden Yıldız Ayhan hayatını kaybetti. TRT’nin ünlü ses sanatçılarından, zatürre teşhi..
Kazakh: 'Gelecekte Bodrum’un popülaritesi Antalya’yı geçecek'
Türkiye ile Kazakistan arasında turizm alanındaki ilişkilerin nasıl geliştiğine ilişkin bilgi veren “Kazakh Tourism” ulu..
Gaziantep ve Hatay'ın lezzetleri Bodrum'a geldi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün açılan Gaziantep ve Hatay Gastronomi Fuarı’nda Güney Doğu Anadolu’nun lezzetleri tanıtı..
Metropolis Antik Kenti’nde 1800 yıllık heykel bulundu
İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Metropolis Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında, genç bir kadını tasvir eden 1800 y..
Hindistan'da 15 bölgeyi gezenin seyahat masraflarını devlet karşılayacak
Covid-19 salgını döneminde insanların ekonomik olarak etkilendiği şu günlerde koca bir ülkeyi ücretsiz gezmek ister misi..
Abbasiler döneminden kalma bin yıllık yumurta bulundu
İsrailli arkeologlar, Yavneh kentinde yaptıkları kazı çalışması sırasında buldukları Abbasi döneminden kalma bin yıllık ..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI