Bugun...



Ryanair uçağına havada bomba ihbarı yapıldı

Polonya'nın Katowice kentinden Atina'ya giden ve içinde 192 kişi bulunan Ryanair hava yollarına ait Boeing 737 tipi uçağa havada bomba alarma yapıldı. Uçak Atina’ya acil iniş yaptı, yolcular ve uçak aranmaya başlandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2023 19:59:54 Tarih: 22-01-2023 19:54

Ryanair uçağına havada bomba ihbarı yapıldı

Polonya'nın Katowice kentinden Atina'ya giden ve içinde 192 kişi bulunan Ryanair hava yollarına ait Boeing 737 tipi uçağa havada bomba alarma yapıldı.  

 

UÇAĞA ÜSKÜP ÜZERİNDE İKEN BOMBA İHBARI YAPILDI

NATO tarafından yapılan alarmda içerisinde 192 yolcusu bulunan uçağın Üsküp üzerinde iken alınan alarmın hemen ardından iki adet  F 16 savaş uçağı tarafından takibe alındığı, uçağın Ege Denizi üzerine yönlendirildikten sonra Atina’daki Eleftherios Venizelos Havalimanı’nın boşlatılarak acil önlem alındığı ve uçağın saat 17.40’ta hava limanına indiği belirtildi.

 

 

TÜM YOLCULAR TEK TEK ARANIYOR HAVALİMANI ULAŞIMA KAPANDI

Yunanistan makamlarına haber  Renegade ile haber verilmesinin ardından Atina’daku uluslar arası havalimanında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Özel Harekat Birliği ve bomba uzmanlarının yolcuları bomba uzmanı köpeklerle birlikte tek tek arayıp havalimanı bekleme salonuna almaya başladığı belirtildi.

Yolcuların uçaktan tam tahliyesinin ardından uçakta bomba araması yapılacağı ve havalimanında uçuşların geçici bir süre için durdurulduğu belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI