Bugun...



Rally Bodrum'da 2 kişinin dövüldüğü bir kişinin yaralandığı olay netleşiyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün düzenlenen BOTAV Rally Bodrum yarışmasının ödül töreninin hemen ardından çıkan tekme tokatlı kavganın ardından silahlı kavgaya dönüştüğü ortaya çıktı. Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Mustafa Üstündağ’ın ve arkadaşlarının karıştığı kavgada iki kişi dövülmüş bir kişi silahla yaralanmıştı.

facebook-paylas
Tarih: 12-04-2021 15:21

Rally Bodrum'da 2 kişinin dövüldüğü bir kişinin yaralandığı olay netleşiyor

Yakaköy'deki TED Koleji'nde düzenlenen ödül töreninde Üstündağ ve arkadaşları KADOSK (Karya Otomobil Sporları Kulübü)  Başkanı ve hakem Atıl Atılgan ile bir görevliyi darp etmelerinin ardından kaçtıktan sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayın detayları bugün netleşmeye başladı.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Pazar günü sabah başlayan ve 81 otomobilde 161 yarışmacının katıldığı BOTAV Rally Bodrum yarışmasının ödül töreninde çıkan ve ardından silahlı kavgaya dönüşen olay netleşmeye başladı.

 

PARKURDA KALAN AKRABASININ ARABASINI ÇEKTİREMEYİNCE TARTIŞMA ÇIKMIŞ İDDİASI

 

Kurtlar Vadisi’nin ünlü oyuncusu Mustafa Üstündağ’ın  yarışa katılan bir akrabasının yarış ortasında aracının yoldan çıkarak bozulması ve ardından aracı parkura girmenin yasak olması nedeniyle akşam saat 17.30’a kadar çekilememesi nedeni ile yarışı düzenleyen Karya Motor Sporları Kulübü Başkanı Atıl Atılgan ile önce tartıştığı ardından arkadaşları  ile birlikte Atılgan’ın feci şekilde darp ederek hastanelik ettiği iddia edildi.

 

 

YARIŞMAYA GÖLGE DÜŞÜRENİN BİR SANATÇI OLMASI ÜZÜNTÜ VERİCİ

 

Atılgan’ın bu sabah hastaneden taburcu edilerek evinde dinlenmeye çekildiği ve sol gözünün korneasında zedelenme olduğu belirtildi. Konu ile ilgili şimdilik basın açıklaması yapmayacağını belirten Atılgan’ın turizm amaçlı sezon öncesinde ilçeye hareketlilik getirmek için düzenlenen organizasyona göl düşürülmesinin tüm yarışmacıları ve federasyon görevlilerini çok üzdüğünü söylediği belirtildi. Atılgan ve organizasyon komitesi ile TOSFED yöneticilerinden 3 kişinin emniyet müdürlüğünde ifade vererek Üstündağ ve adamlarından şikayetçi oldukları öğrenildi.

 

İTİRAZ EDEN KİŞİYİDE DÖVDÜLER

 

Mustafa Üstündağ ve yanındakilerin Yaka Köy’deki TED Koleji’nin bahçesinde düzenlenen ödül töreninin hemen ardından Atılgan’a saldırıp olay yerinden ayrılacakları sırada, duruma tepki gösteren bir görevliyi de tekme tokat dövdükleri belirtildi.

 

 

KAÇARKEN YARIŞMACILAR ARACININ ÖNÜNÜ KESİP ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

 

Olayın ardından Üstündağ ve arkadaşları olay yerinden siyah bir jeepe binerek kaçmaya çalışırken otomobil yarışmacılarının otomobilinin önünü keserek polis çağırdıkları, Üstündağ’ın ise yarışmacılarla tartıştığı görüldü. Üstündağ’ın tartışması sürerken, otomobilin önünün açılmasını sağlamak için Üstündağ’ın adamlarından birinin yere ateş ettiği ve kendi arkadaşı H.G. ‘yi vurduğu belirtildi. H.G. ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu)’nun bugün yazılı bir açıklama yaparak olayı kınayacağı belirtildi.

Mustafa Üstündağ ve olaya karışanların Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadelerinin devam ettiği ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Bu arada Mustafa Üstündağ’ın olay yerinden adamları ile birlikte kaçmaya çalışırken videosuna anterhaber.com ulaştı.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI