Bugun...



Polis sualtında evlenme teklifi etti “Hayır dersen tüpün oksijenini kapat” dedi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde su altında evlilik teklifi yapan polis memuru Alper Sidekli kız arkadaşına “Benimle evlenirmisin? cevabın “Evet” ise gel bana sarıl “Hayır” ise oksijen tüpünü kapat” yazılı dev pankart açtı. Polis memuru arkadaşından Evet yanıtı aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-06-2022 14:56:36 Tarih: 20-06-2022 14:51

Polis sualtında evlenme teklifi etti “Hayır dersen tüpün oksijenini kapat” dedi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde görevli polis memuru Alper Sidekli bugün kız arkadaşı hemşire Fatmanur Ergün’ü sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Fethiye Diving Dalış Okulu aracılığı ile yaptığı organizasyonda Sidekli arkadaşını dalış için Fethiye koylarına götürdü. Dalış eğitmeni Önder Diktaş ile birlikte hazırladığı sürpriz evlilik teklifi için dalış kıyafetlerini giyerek tüpleri sırtlarına bağlayan Sidekli,kız arkadaşı Ergün ve eğitmenlerle dalış grubu suya indi.

 

CEVABIN HAYIR İSE GEL OKSİJEN TÜPÜMÜ KAPA

Yaklaşık 5 metre derinliğe inildiğinde polis memuru Alper Sidekli  kız arkadaşı Fatmanur Ergün’ü karşısına alarak bir anda denizin dibinde  “Benimle evlenirmisin? Cevabın “Evet” ise gel bana sarıl “Hayır” ise oksijen tüpünü kapat” yazılı dev pankartı açtı.

 

HAYATIMIN EN BÜYÜK SÜRPRİZİNİ YAŞADIM

Dev pankartı görerek okuyan ve kısa süreli şaşkınlık geçiren  Fatmanur Ergün, ardından Silekli’nin yanına giderek sarıldı. Çift bir süre balıklar arasında sevinçle tur attıktan sonra tekneye çıkarak mutluluk pozları verdi. Hemşire Fatmanur Ergün “Bugün hayatımın en büyük sürprizi ile karşılaştım. Sürprizin böylesini beklemiyordum emek verenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

İKİMİZDE DENİZ TUTKUNUYUZ

Polis memuru Alper Sidekli’de “Kız arkadaşıma sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istedim. İkimizde deniz tutkunuyuz ve bu yüzden zaten dalış eğitimleri alıyorduk. Bir süredir dalış eğitimi alıyorduk. Deniz dibinde yapılan teklifi hayatım boyunca unutmayacağım” ifadelerinde bulundu.Dalış okulu sahibi Önder Diktaş ise “Su altında evlilik teklifi yapılacağı belirtildi.Sürpriz bu teklif için hazırlıklarımızı yaptık.Dev afiş hazırlandı ve sürpriz gerçekleştirildi.Çiftin mutluluğunu görmek bizlere de duygusal anlar yaşattı dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI