Bugun...



Piknik tüpündeki gaz kaçağını çakmak ile kontrol ederken yangın çıkardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev olarak kullanılan barakadaki piknik tüpündeki gaz kaçağını çakmak ile kontrol etmeye çalışan kişi tüpün patlamasına ve yangın çıkmasına neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-02-2021 17:00:09 Tarih: 27-02-2021 16:51

Piknik tüpündeki gaz kaçağını çakmak ile kontrol ederken yangın çıkardı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı’ ndaki Eyüp Sarı Sokak’ta bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda piknik tüpünden çıkan gazı çakmak yakarak kontrol etmeye çalışan 84 yaşındaki Mehmet Aylı tüpün patlaması sonucu yaralandı, ev yanmaya başladı. Elinden ve yüzünden yaralanan Aylı vatandaşların yardımı ile kaldığı barakadan dışarı çıkarıldı.

 

 

EV olarak kullanılan 4 barakada çıkan yangın Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile 45 dakika da söndürüldü. Tamamen yanan bazı barakaların içerisinden çıkan yanmamış Kuran_ı kerim Kitabı ise dikkat çekti. Aylı yangının ardından gazetecilere açıklama yaptı “Piknik tüpünün başlığını değiştirdim gaz kaçağı var mı diye kontrol etmek için çakmağı yaktığımda birden tüp alev alıp patladı. İçeride 2 bin TL. birikmiş param vardı onlar ve eşyalarımda yandı. Evimdeki Kuranı Kerim kitabının yanmadığın görmek beni mutlu etti” dedi. Aylı gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI