Bugun...



Piknik tüpü ile intihar etti, not bıraktı

Fethiye’de eve giren ekipler “Ateş Yakmayın. Lambaları Açmayın. Gaz sızıntısı var. Dikkat, Dikkat” notu ile cansız bedenini buldu. Ortaca’da toprağa verildi.

facebook-paylas
Tarih: 03-05-2021 14:06

Piknik tüpü ile intihar etti, not bıraktı

Alınan bilgiye göre, Fethiye’nin Patlangıç Mahallesi sakinleri, bir apartman dairesinde gaz kaçağı olduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine daireye 112 Acil Sağlık, İtfaiye ve Polis ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, Ali Erkan’ın oturduğu daireden gaz sızıntısı olduğunu tespit ettiler.

 

Kapıya uzun süre çalmalarına rağmen içeriden yanıt alamayınca, çilingir çağrılarak eve girildiği öğrenilirken, eve giren ekipler, “Ateş Yakmayın. Lambaları Açmayın. Gaz sızıntısı var. Dikkat, Dikkat” notu ile karşılaştı.

 

Evde arama yapan ekipler Ali Erkan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Evdeki tüp dışarı çıkartılırken, çevrede güvenlik önlemi alındı, Ali Erkan’ın cesedi olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Fethiye’de bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası Ali Erkan’ın intihar ettiği iddia edilirken, Erkan’ın cenazesi, otopsideki işlemlerinin ardından Ortaca’nın Cumhuriyet Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 




Kaynak: muglaturk.com

Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI