Bugun...



Pandemi döneminde iki sergi heyecanı yaşandı

Bodrum Belediyesi ve Mine Sanat Galerisi işbirliği ile Mausolos Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen, “ Ruhun Saklı Resimleri” ile Serdar Yörük’ün kişisel çalışmalarının yer aldığı "Geçmişten Geleceğe Köprüler II" sergilerinin açılışı yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 15-01-2021 13:08:44 Tarih: 15-01-2021 12:38

Pandemi döneminde iki sergi heyecanı yaşandı

Serdar Yörük’ün küratörlüğünü yaptığı,  Reyhan Abacıoğlu, Sema Barlas, Sema Ay Çırpan, Vedat Özcan, Lale Temelkuran ve Serdar Yörük isimli sanatçıların eserlerinin yer aldığı "Ruhun Saklı Resimleri” sergisinde, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde sanatçıların yaşadıkları hassas ve bir o kadar da zorlu süreçlerini anlatıldı. 

 

Yörük’ün "Geçmişten Geleceğe Köprüler II" isimli sergisinde temelde geleneksel batik tekniğinden yola çıktığı, farklı malzeme ve teknikleri bir arada kullanarak ürettiği yirmiyi aşkın çalışmanın yer aldığı sergilerin  28 Şubat gününe kadar ziyaret edilebileceği belirtildi.

 

 

Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu “Bugün açılışı yapılan sergilerde altı farklı sanat anlayışına sahip sanatçılarımızın birbirinden farklı ve bağımsız kurguladıkları çalışmalar sanatseverler ile buluştu. Sergilerin düzenlenmesinde emeği geçen sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinden dolayı ilçemizde kültür ve sanat etkinliklerinin eksikliğini hissettirmemeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Serginin açılışında eserleri yer alan sanatçılara teşekkür belgesi verildi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI