Bugun...



Otomobil yarışçıları Soylu ve Dinçer Bulgaristan'da ölümde döndü

Bulgaristan’ın Sliven kentinde düzenlenen otomobil ralli şampiyonasında iki Türk yarışçı ölümden döndü. Havada taklalar atarak hurda haline gelen otomobildeki iki yarışçı yaralandı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yardımcı pilot Aras Dinçer Her güzel şeyin bir bedeli vardır, kazalar da bu güzel sporun bir parçası. Kendimizi kısa zamanda toparlayıp, geri döneceğiz" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-06-2021 11:09:02 Tarih: 18-06-2021 07:55

Otomobil yarışçıları Soylu ve Dinçer Bulgaristan'da ölümde döndü

Bulgaristan’ın Sliven kentinde hafta sonunda düzenlenen Bulgaristan Rally Şampiyonası 2021 otomobil yarışına Türkiye’den katılan Uğur Soylu ve yardımcı pilot Aras Dinçer kullandıkları Skoda Fabia R5 ile virajda bilinmeyen bir cisime çarptıktan sonra havaya fırladı.

 

 

HURDA HALİNDEKİ OTOOBİLDEN ÇIKARILDILAR

 

Havada taklalar atarak yere düşen ve bir ağaca çarptıktan sonra durabilen otomobil hurda haline geldi.Hafta sonunda düzenlenen şampiyonada meydana gelen kazanın ardından ilk yardım ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Soylu ve Dinçer’in ambulanslarla Sedlarevo kenti yakınlarındaki hastanelere kaldırıldığı belirtildi.

 

 

SOYLU’NUN OMURUNDA KIRIKLAR VAR

 

Otomobilin sürücüsü Uğur Soylu’nun omurgasında kırıklar olduğu, yardımcı pilot Aras Dinçer’in kazayı daha hafif biçimde atlattığı belirtildi. Kaza anı bölgedeki kameralarla saniye saniye kaydedildi.

 

 

KENDİMİZİ KISA ZAMANDA TOPARLAYIP GERİ DÖNECEĞİZ

 

Aras Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Haftasonu girdiğimiz Rally Sliven'de talihsiz bir kaza geçirdik. Havada uçan yuvarlak şey, arabamızın lastiklerinden biri... İçindeki havayla beraber yaklaşık 25 kilo olan bu lastiğin böyle 30 metre yukarı fırlaması, iki şeyi anlatıyor: 1- Aldığımız ilk darbenin büyüklüğünü. 2- Yarıştığımız otomobillerin ne kadar güvenli olduklarını. Kazanın ardından herşeyi bırakıp bizimle ilgilenen takımımız . Her güzel şeyin bir bedeli vardır, kazalar da bu güzel sporun bir parçası. Kendimizi kısa zamanda toparlayıp, geri döneceğiz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI