Bugun...



Ören’de Boğa Güreşi Festivali düzenlendi

17 Ekim Pazar günü Ören’de ‘9. Ören Geleneksel Boğa Güreşi Festivali’ düzenlenecek. Tertip komitesinin düzenlediği ve Milas Belediyesi’nin de katkı sağladığı ‘9. Ören Geleneksel Boğa Güreşi Festivali’ne yaklaşık 120 boğanın katılacağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 08-10-2021 19:42

Ören’de Boğa Güreşi Festivali düzenlendi

Güreşler, Ören Stadı yanındaki, boğa güreşine uygun hale getirilen alanda yapılacak …‘9. Ören Geleneksel Boğa Güreşi Festivali’nde yapılacak olan güreşler ve verilecek olan kupalar ise şöyle:

“Baş Güreş, Baş Üstü Güreş, Süper Baş Güreşi, Yıldızlar Baş Üstü Güreşi, Yıldızlar Baş Güreşi, Bayrak Güreşi, Ağalık Kupası, Ören Sahil Güvenlik Kupası, Ören Zabıta Kupası, Ören İlkokul Kupası, Ören Ortaokul Kupası, Milas Belediye Başkanlığı Kupası, Muhtarlık Kupası, Alıp Verme Kupası, Merhum Ali Kuray Kupası, Ören Balıkçılar Derneği Kupası, Valilik Kupası, Ziraat Odası Kupası, Kaymakamlık Kupası, Özel Güreş Kupası, Gençlik Kupası, Ören Tarım Kredi Kooperatif Kupası, Centilmenlik Kupası, Dostluk Kupası, Ören Termik Santral Kupası, İlçe Jandarma Kupası, Tertip Komite Kupası, Yeniköy Termik Santral Kupası, Ören Jandarma Kupası, Merhum Reşat İnanç Kupası, Özel Güreş Kupası, Merhum İncilay İskender Kupası ve Ören Lise Kupası”

 

GÜREŞLER OKUL YARARINA YAPILACAK


Ören İlk ve Ortaokulu yararına yapılan güreşlerin masa hakemleri, Bahadır Çelikoğlu, Kahraman Akar, Gökhan İskender, Hüseyin Tahta, Abdurrahman Karazor ve Kemal Karabulut. Orta hakemler ise Coşkun Çetin, Sergen Umul, Bora Umul ve Rıfkı Özgüden.


‘9. Ören Geleneksel Boğa Güreşi’ festivalinde verilecek ödüller ise şöyle açıklandı:
Deste 500 TL, Küçük Ayak 750 TL, Büyük Ayak 900 TL, Orta 1200 TL, Baş Altı 2500 TL, Baş 4000 TL.
Tertip Komitesi ve Güreş Ağası Yalçın Oto Cam Sahibi Yalçın İskender, vatandaşlarımızı ‘9. Ören Geleneksel Boğa Güreşi’ festivaline davet etti.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI