Bugun...



OLTA İLE 55 KİLOLUK AKYA AVLADI

Bodrum’da denize açılan amatör balıkçı inşaat mühendisi olta ile boyu büyüklüğünde dev Akya balığı yakaladı. 55 kiloluk dev Akya balığı görenleri şaşkına çevirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-03-2019 21:19:31 Tarih: 17-03-2019 21:16

OLTA İLE 55 KİLOLUK AKYA AVLADI

OLTA İLE 55 KİLOLUK AKYA YAKALADI

Bodrum’da  denize açılan amatör balıkçı inşaat mühendisi olta ile boyu büyüklüğünde dev Akya balığı yakaladı. 55 kiloluk dev Akya balığı görenleri şaşkına çevirdi.

Bodrum’un Mumcular mahallesinde  yaşayan 44 yaşındaki inşaat mühendisi Ilgaz Baliç   sekiz metrelik teknesi ve bir arkadaşı ile birlikte Bodrum’ a üç mil uzaklıktaki Kara ada açıklarına olta ile balık avlamak için gitti.

Ucuna ölmüş balık yemi takarak attığı oltaya takılan 55 kilo ağırlığındaki 1.70 boyundaki balığı tekneye çekmek için arkadaşı ile birlikte tam 75 dakika mücadele verdiğini belirten Baliç “Balık oltaya tam seksen metre derinlikte takıldı. Daha öncede 10-15 kilo civarlarında Akya balığı avlıyorduk. 15 yıldır bu bölgede avlanıyorum   olta ile yakalanan böyle büyük Akya balığı görmedim, bende balıkçılarda çok şaşırdık. B:alığı tekneye çekmek için iki kişi tam 75 dakika olağanüstü bir çaba sarf ettik ama buna değdi, bu balığı kaçırsaydım üzüntüm çok büyük olurdu” dedi. Baliç yakaladığı Akya’yı balıkçılara sattığını belirtti.




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : Akya

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI