Bugun...



Öğrencilere 'Doğal afetler farkındalık' eğitimi verildi

Milas ilçesindeki bir lisede gerçekleştirilen eğitim çalışmasında 9. Ve 10. Sınıf öğrenci ve öğretmenlerine, Milas Dağcılık ve Arama Kurtarma tarafından “Doğal Afetler Farkındalık Eğitimi” verildi.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2021 10:46

Öğrencilere 'Doğal afetler farkındalık' eğitimi verildi

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü bünyesinde geçtiğimiz yıl oluşturulan Arama ve Kurtarma Operasyon Birimi, yaklaşık 4 ay önce başlattığı deprem, sel, yangın, ilkyardım gibi teorik eğitimleri ve ip bağlama teknekleri ile her Çarşamba 19.30 – 21.30 saatleri arası kulüp binasında devam ediyor.

 

Bu çalışmaların yanında kamu, özel kurum ve kuruluşlarda da eğitim çalışmalarını sürdüren Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Arama ve Kurtarma Operasyon Birimi, Özel Milas Bilim Anadolu Lisesi 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerinden 40 kişiye “Doğal Afetler Farkındalık Eğitimi” verildi.

 

 

 Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Arama ve Kurtarma Operasyon Birim sorumlusu Mehmet Nergiz, verilen eğitimlerle ilgili açıklama yaparak “Amaçlarımız arasında bulunan kamu, özel kurum ve kuruluşlarda da özellikle Doğal Afetler Farkındalık Eğitimlerini, bize istekte bulunan, Özel Milas Bilim Anadolu Lisesi 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerinden 40 kişiye pandemi kurallarına dikkat edilerek bir saatlik eğitim verildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI