Bugun...



ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI 8 YARALI..

Muğla’nın Milas ilçesinde bu sabah Çamköy Ortaokul’u na öğrencileri götüren 38 yaşındaki H.K. yönetimindeki öğrenci servis minibüsü direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrildi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2019 12:45

 ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI 8 YARALI..

MİLAS’TA ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI 8 YARALI..

Muğla’nın  Milas ilçesinde bu sabah Çamköy Ortaokul’u na öğrencileri götüren 38 yaşındaki H.K. yönetimindeki öğrenci servis minibüsü direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu devrildi. Karacahisar-Çiftlik mahalleleri arasındaki karayolunda meydana gelen kazanın ardından köylüler yardıma koştu, 112 acil servis ekipleri çağrıldı. Kazada şöför H.K. ile 7 öğrenci yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası basın mensuplarına açıklama yapan  Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal; “Kazayı ucuz atlattık. Milli Eğitim Şube Müdürü Çoşkun Demir ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu’ndan yaralı öğrencilerimiz hakkında bilgi aldık ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Öğrencilerimizin sağlık durumları Allah’a şükür iyi. Çocuklarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Yaralı öğrencilerin ve şöförün hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI