Bugun...



Ofisinde otururken içeri araba girdi, ünlü emlakçı Yokarlı ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde bugün meydana gelen kazada fren yerine basan kadın sürücü emlak ofisine girdi. Ofiste oturmakta olan emlak ve gayrimenkul danışmanı Hasan Yokarlı ve sekreteri ölümden döndü.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2021 13:09:17 Tarih: 02-01-2021 16:46

Ofisinde otururken içeri araba girdi, ünlü emlakçı Yokarlı  ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Şeyhülislam Ömer Efendi Caddesi’nde meydana gelen olayda İstanbul’dan yeni yıl tatili için gelen 55 yaşındaki mobilya tasarımcısı  Fatma Taluy Tüzün’ün  Kullandığı 34 TA 6190 plakalı otomobil ile Yokarlılak Emlak ofisinden içeri girdi.

 

 

OFİSİN YARISINA KADAR OTOMOBİLLE GİRDİ İKİ KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

 

Kazadan sonra savaş alanına dönen ofisin içerisinde bulunan evli ve üç çocuk babası 50 yaşındaki emlak danışmanı Hasan Yokarlı ve sekreteri ölümden döndü. Yılbaşı tatili için Bodrum'a geldiği öğrenilen Tüzün’ün park edeceği sırada fren yerine gaza basarak kaldırıma çıkıp ofisin içine girmesi ile meydana gelen kazada büyük şans eseri yaralanan olmadı. Kazadan sonra büyük şok yaşayan ve İstanbul’dan tatile geldiği öğrenilen mobilya tasarımcısı Fatma Taluy Tüzün ise kendine geldikten sonra olay yerine gelen polislerle birlikte Yalıkavak Polis Merkezi’ne giderek ifade verdi.

 

 

CANIMIZI KURTARDIĞIMIZA SEVİNİYORUZ

 

Bodrum’da ünlülerin emlakçısı olarak bilinen Hasan Yokarlı ise avukatı Güliz Zor ile karakola giderek şikayetçi oldu. Yokarlı yaklaşık 100 bin TL. nin üzerinde zararı olduğunu belirterek “Ofimisimizin önüne park etmek isteyen kadın sürücü birden hızlanıp ofise daldı, sekreterimle sağa sola kaçıştık. Fren yerine gaza bastı galiba. Ofiste otururken canımızı zor kurtardık, herhan birimiz ölebilir veya ağır yaralanabilirdik, ortada ofis diye bir şey kalmadı. 100 bin TL.nin üzerinde zararımız var” diye konuştu. Avukat Güliz Zor ise kaza ile ilgili yasal sürecin başladığını müvekkilinin uğradığı maddi zararın telafi edilmesini isteyeceklerini, önemli olanın kimsenin canına zarra gelmemesi olduğunu söyledi.

Fatma Taluy Tüzün ise poliste verdiği ifadede “Ben park etmek istiyordum ancak nasıl oldu bilmiyorum, gaz pedalı takılı kalmış olabilir, hala şok içerisindeyim önemli olan insanlara zarar gelmemesi “ dediği öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI