Bugun...



ODTÜ Devrim Stadı'nda bir Bodrumlu, Kardelen Yokarlı mezun oldu

Geçtiğimiz günlerde rektörün yasaklamasına rağmen ODTÜ’nün Devrim Stadında gerçekleştirilen diploma törenine Yalıkavak Mahallesi’nde yaşayan emlak ve gayrimenkul danışmanı Hasan Yokarlı’nın kızı 24 yaşındaki Kardelen Yokarlı’da taşıdığı dövizlerle damgasını vurdu.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-08-2022 15:44:13 Tarih: 09-08-2022 12:20

ODTÜ Devrim Stadı'nda bir Bodrumlu, Kardelen Yokarlı mezun oldu

CUMHURİYETİMİZ SİZ GÜR ALEV GENÇLERE EMANET

2016 yılında girdiği ODTÜ Psikoloji Bölümü'nden mezun olan Kardelen Yokarlı “En Çok Senin Gözün Aydın Baba” ve “Tanıdık Psikolog Var mı” dövizleri ile dikkat çekerken Hasan Yokarlı bu mutlu anı “Canım kızım, ODTU Devrim Stadyumunda bize devrim gibi bir mezuniyet yaşattın, seninle çok büyük gurur duyuyorum. Kıvılcım olarak gidip Alev olarak döndüğün bu yolda Atamızın çizdiği çizgide emin adımlarla ilerlemen dileğiyle. Cumhuriyetimiz siz gür alev gençlere emanet” sözleri ile paylaştı.

 

AMACIM İYİ BİR SPOR PSİKOLOĞU OLMAK

Kardelen Yokarlı'nın diploma sevincini annesi Nurcan Yokarlı, babası Hasan Yokarlı, kardeşleri Beyza ve Nimet Yokarlı'da ODTÜ Devrim Stadı'nda paylaştı.

Kardelen Yokarlı yaptığı açıklamada "Amacım çok iyi bir spor psikoloğu olmak, bu nedenle master yapmak istiyorum. Eğitim öğretim için bana destek veren ve diploma töreninde beni yalnız bırakmayarak sevincime ortak olan aileme çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI