Bugun...



NE BULDULARSA DENİZE ATMIŞLAR

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan ve “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla geleneksel olarak devam eden deniz dibi temizlik çalışmalarına Akyarlar sahilinde devam edildi. 

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:11:49 Tarih: 11-03-2019 07:15

NE BULDULARSA DENİZE ATMIŞLAR

NE BULDULARSA DENİZE ATMIŞLAR

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan  ve “Denize En Çok Mavi Yakışır” sloganıyla geleneksel olarak devam eden  deniz dibi temizlik çalışmalarına Akyarlar sahilinde devam edildi. 

Bodrum Belediyesi Dalış Ekibi, beş yıldır Bodrum yarımadasının koy ve sahillerini temizleyerek yaz sezonu öncesi yapılan hazırlıklara destek olmaya devam ediyor. Dokuz kişilik dalış ekibi geçtiğimiz hafta   Akyarlar Koyu'nu temizledi. Akyarlar Koyu'nda yaklaşık bir saat boyunca dalış yapan ekip, denizin dibinde biriken atıkları topladı. Yaklaşık 5sata süren çalışma sonunda denizden 116 kg plastik, 54 kg cam, 17 kg metal, 28 kg tekstil, 18 kg ahşap, 28 kg lastik ve 13 kg teneke olmak üzere toplam 274 kilogram atık çıkarıldı. Kıyıya çıkarılan atıklar ayrıştırılması için Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne nakledildi.

Yalıkavak Profilo Marina Ortaokulu öğrencileri de öğretmenleri eşliğinde katıldıkları deniz dibi temizliğine destek oldu. Görevliler, etkinliğe katılan öğrencilere atıkların doğaya verdiği zararlar konusunda eğitici açıklamalarda bulundu.




Editör: Yaşar Anter




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI