Bugun...



Muğla Milletvekilliği adaylığını açıkladı "5 kuruşum yok"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Muhammed Çabuk, Muğla bağımsız milletvekili adaylığını açıklayarak, “Gerçek survivor televizyonda değil ülkemizde yaşanıyor, Atatürk gençliği olarak biz görevi artık devralıyoruz. Cebimde olmayan 5 kuruş ile yola çıkıyorum. Verin yetkiyi görün etkiyi” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 17-03-2021 12:57

Muğla Milletvekilliği adaylığını açıkladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Muhammed Çabuk, “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabede bizlere seslenişini derinden hissediyor ve İstiklal Marşı’mızda emrettiği gibi korkmuyorum” diyerek Muğla’da bağımsız milletvekili adaylığını erken açıkladı. Çabuk, “Gerçek survivor televizyonda değil ülkemizde yaşanıyor, Atatürk gençliği olarak biz görevi artık devralıyoruz. Her olayda halk artık çabuk gel Muhammed diyebilmeli. Cebimde olmayan 5 kuruş ile yola çıkıyorum.Verin yetkiyi görün etkiyi diyorum” dedi.

Muğla’da yaptığı açıklamayla 18 Mart Çanakkale’nin zaferi öncesi Atatürk gençliği olarak, görevi devraldıklarını belirten Çabuk, “Biz partisizler ve yeni nesil tam bağımsız gençler olarak siyasete yeni bir soluk yeni bir çıkış yolu sergilemenin peşindeyiz” diye konuştu.

 

PARTİLİ HAYAT 1946’DAN BERİ TÜRKİYEYİ BÖLÜP AYRIŞTIRDI


Partili hayatın Türkiye’yi 1946’dan beri hep bölüp ayrıştırarak günümüze getirdiğini belirten Çabuk şu açıklamayı yaptı:
“Ülkemiz için, insanımız için, Muğla’mız için, 13 tane ilçemiz için içinde bulunduğumuz bu durumdan tek bir çıkış yolu vardır o da siyaset yapmaktır. Peki, siyaseti nerede ve nasıl yapacağız? Bunu çok düşündük fakat görüyoruz ki bu iş particilikle olmuyor. İnsanlara partizan bir tutum sergilemeye sebep oluyor ve ayrıştırıyor. Biz Türk milleti olarak barış ve kardeşlik ile tutunan bir millettik. Fakat günümüz Türkiye’sinde partiler bizleri bölmüştür. Biz partisizler ve yeni nesil tam bağımsız gençler olarak siyasete yeni bir soluk yeni bir çıkış yolu sergilemenin peşindeyiz. Muğla bağımsız milletvekili adayı olarak yarın ki süreçte de halkımızın desteği ile inanıyorum ki parti genel başkanlarının karar vermesiyle değil halkın vereceği destekle parlamentoda olup gerçek bir milletvekili olacağım.”

 

DESTEĞİ BENİM İÇİN DEĞİL HEPİMİZİN GELECEĞİ İÇİN VERMELİSİNİZ


Genel başkan ve partilerin milletvekili değil, halkın seçtiği milletvekili olmanın onuru ve gururunu hep beraber yaşamak için yarınlara yürümek zorunda olunduğunu belirten Çabuk, “Gece gündüz halkımın sorunları için onlarla birlikte ekonomiden sosyal hayata, içine düştüğümüz bu durumdan halkımızı çıkarmak için parlamentoda olmamız gerekiyor. Bu nedenle demokrasiyi, insan haklarını, adaleti, kardeşliği ve kendi değerlerimizi özünde artık hayata geçirmenin zamanı gelmiştir. Bu desteği benim için değil hepimizin geleceği için vermelisiniz. Geleceğimiz karanlıklara değil aydınlıklara çıkmak zorundadır. Ülkemiz sorunlarla boğuşuyor sosyal hayatımızdan toplumsal hayatımıza eğitime her alanda sorunlu bir Türkiye gerçeği var” dedi.

 

 

DÜNYA TURİZMİNİN BAŞKENTİ MUĞLA, MAALESEF CAN ÇEKİŞİYOR


Dünya turizminin, tarım ve hayvancılığın başkenti Muğla’nın, üniversitenin, kısaca toplumun şu anda can çekiştiğini de söyleyen Muhammed Çabuk şöyle devam etti:
“Arkadaşlar gerçek survivor işte tam olarak burada, televizyonda izledikleriniz değil. Gelin bu aydınlığı hep beraber kıvılcımlayalım. Türkiye ve Muğla’da yeni bir süreç başlatalım. Bundan başka çıkış yolumuz yok. Değiştirmek için, taze kan olarak geliyorum. Bana bu fırsatı verin istiyorum. Ülkemize yeni bir soluk aldıralım seçim zamanı değil geçim zamanı yanınızda olacak bir milletvekili istemiyor musunuz, eğer istiyorsanız o benim o biziz birlikte başaracağız.
Yerel basın can çekişiyor sizler de ekonomik sıkıntı çekiyorsunuz biliyorum. Basın demokrasinin dördüncü kalesi ama yerel basın yeterli ekonomik güce sahip değil. Vereceğiniz destek sizlere güzel bir gelecek ile dönecektir.”



HER SORUNU ÇÖZMEYE SÖZ VERİYORUM

 


Çözülemeyecek hiçbir problemin olmadığını da sözlerine ekleyen Çabuk, “Söz veriyorum işçinin, öğrencinin, köylünün, emekçinin, esnafın kısacası Muğla’da ki her kesiminin yanında olacağım ve bu sorunlarınız Ankara’da parlamentoda çözüleceğini biliyorum, beni Ankara’ya gönderin. Bakın sorumlu olduğumuz her olayda halk artık çabuk gel Muhammed diyebilmeli. Sorunlarımız o kadar çok ki adliyelerimiz saray gibi, hastanelerimiz şehir gibi, hapishanelerimiz ise dolup taşıyor. Muğla adliyesine uğramayacağımız bir Muğla istiyorum. Artık gençlerimizin işsizliğine çare bulalım. 21 yüzyılda halen kadınlarımız öldürülüyor. Gençleri kimse anlamıyor ama artık onların sözlerinin dinlendiği birlikte çözümler üretildiği bir Muğla hayal ediyorum sizlere söz veriyorum tüm Türkiye’nin hayran kalacağı bir vekil olacağım” diye konuştu.

 

ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞİ İŞTE BURADA


Gerçek bir vekil olacağının altını çizerek söyleyen Çabuk şu ifadeleri kullandı:
“Atatürk’ün gençliği nerede diyen büyüklerime sesleniyorum. İşte tam olarak ve tam bağımsız olarak buradayız. Artık biz bunları konuşmak değil, hayata geçirmek istiyoruz. İnsanlar akşam olunca karnını doyurmanın derdine düşmüştür. Benim adım Muhammed Çabuk. Verin yetkiyi görün etkiyi diyorum. Bu yola kendi imkanlarımla çıkıyorum ve hatta cebimde olmayan beş kuruş paramla, İstiklal marşımızın emrettiği gibi korkmuyorum. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabında bizlere seslenişini derinden hissediyorum.”

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI