Bugun...



Muğla Büyükşehir Belediyesi şoförlerden aldığı paraları geri ödeyecek

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin şoför esnafından yıllardır aldığı bazı ücretleri, mahkeme kararına istinaden geri ödeneceğini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2021 11:42

Muğla Büyükşehir Belediyesi şoförlerden aldığı paraları geri ödeyecek

Yıllardır şoför esnafının en büyük dertlerinden biri olan bir sorun, mahkeme kararıyla çözüldü. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin taksici, dolmuşçu, servisçi esnafından yıllardır aldığı bedellerin mahkeme kararıyla geri ödeneceğini söyledi. Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın da tarafı olduğu davanın avukatı, Gökmen’in hukuk danışmanı, aynı zamanda AK Parti Muğla İl yönetim ve yürütme kurulu avukat Barış Eğilmez’in  hukuk mücadelesi verdiği davanın sonuçlanmasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi, yıllardır aldığı tüm bedelleri şoför esnafına geri ödeyecek.

 

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen,  güzergah izin belge ücreti, araç uygunluk belge ücreti, taksi çalışma izni belge ücreti, araç devir ücreti gibi ücretler konusunda açılan davaların sonuçlandığını söyledi. Gökmen “Hukuk danışmanım, partimizin Muğla İl yönetim ve yürütme kurulu üyesi avukat Barış Eğilmez’in müthiş hukuk mücadelesiyle tüm Muğla’da yıllarca Büyükşehir Belediyesi’nin şoför esnafımızdan almış olduğu hukuksuz bedeller, mahkeme kararıyla geri ödenecek. Bodrum Şoförler Odası’nın da avukatı olan Sayın Barış Eğilmez’den aldığımız müjdeyle, şoför esnafımızın yükü bir nebze de olsa hafifleyecek. Geri ödenecek toplam tutarın 50-60 milyon lira arasında olacağını tahmin ediyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin kanun tanımadan, esnafımıza eziyet ederek aldığı hukuksuz bedellerin en kısa sürede şoför esnafımıza geri ödenmesini bekliyoruz. Konunun takipçisi olacağız” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI