Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGenelMotosikleti ile sürüye çarpan sürücüyü boğa boynuzları ile karnını deşerek öldürdü

Motosikleti ile sürüye çarpan sürücüyü boğa boynuzları ile karnını deşerek öldürdü

Ege’nin ortasındaki dünyaca ünlü jet sosyetenin tatil mekanı Mikonos Adası’nda meydana gelen olayda 39 yaşındaki Michalis Fournalis’in kullandığı motosiklet ile turistik yolda giderken yaklaşık 15 büyükbaş hayvanın bulunduğu sürüye çarptı.

 

BOĞA SÜRÜCÜYÜ FECİ ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜ

Motosikleti ile yere düşen ve sürünün ortasında kalan Fournalis’in boğalardan birinin boynuzları ile karnına defalarca vurarak deştiği ve genç adamın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

BÖYLE BİR İHMAL OLMAMALI

Vatandaşların çağırdığı sağlık ekipleri genç adamın hayatını kaybettiğini belirlerken olay ünlü turistik adada ve Yunanistan’da büyük tepki ile karşılandı. Motosiklet sürücüsünün aile avukatı Nikos Agapinos yerel medyaya yaptığı açıklamada “Bu kesinlikle büyük bir ihmal. Hayvan sürüsünün sahibi hayvanların caddeye çıkmasına izin vermemeli önlem almalıydı. Yerleşim yerlerinde sürülerin caddeye denetimsiz bırakılması da yerel yönetimin sorumluluğundadır, gerekli hukuki girişimleri yapacağız. Müvekkilim caddenin ortasında ve yerleşim yerinde feci şekilde öldürüldü“ dedi.

 

BENZER HABERLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler HABERLER

Son Yapılan Yorumlar