Bugun...



Motosikleti ile otomobille çarpışan MUSKİ personeli yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde kullandığı motosikletin otomobille çarpışması sonucu ağır yaralanan MUSKİ personeli Muhammet Dönmez, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamın yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2021 19:40

Motosikleti ile otomobille çarpışan MUSKİ personeli yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Erdal Çerçi Caddesi’nde meydana gelen kazada Muğla Büyükşehir Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’nde çalışan 38 yaşındaki Muhammet Dönmez kullandığı 48 U 0589 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken T.A. yönetimindeki 48 BF 743 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile 20 metre ileriye düşen ve ağır yaralanan dönmez olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Dönmez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Dönmez’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken otomobil sürücüsü T.A. ifadesi alınmak üzere gözaltına alınarak Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polisin olay yerindeki kameraları incelediği ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurduğu  kazanın soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI