Bugun...



Moskova Fuarı 1-3 Nisanda yüzyüze yapılacak

Moskova'da Expo Center'da 1-3 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak olan ITM Intourmarket 2021 Fuarının organizatör firması olan Expotour Firması'nın Fuarlar Direktörü Olga Khotochkina, fuarın zamanında yapılacağı söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-02-2021 21:21:14 Tarih: 04-02-2021 21:14

Moskova Fuarı 1-3 Nisanda yüzyüze yapılacak

Fuar Direktörü Olga Khotochkina tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

''Bu sene 16.sını gerçekleştireceğimiz ITM Intourmarket Fuarımızın tarihini 1-3 Nisan olarak belirlemiştik. Rusya Hükümeti tarafından fuar gibi etkinliklerin yapılmasına izin verildiğini açıklayan bildiriden sonra nerdeyse tüm Rusya Federal Bölgeleri fuarımıza katılımlarını onayladı. Bizlerde planlandığımız gibi açılış için gerekli tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. ITM olarak katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin, çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliklerini sağlamak için, geçen sene olduğu gibi, tüm sağlık ve hijyen önlemleri alınmıştır.  Geçen seneye ek olarak bu sene fuarımızda PCR Test noktası kurularak, ülke girişlerinde PCR testi olması şartı aranan ilgili ülke vatandaşı olan katılımcılarımız ve ziyaretçilerimiz için kolaylık sağlamayı düşündük.  Sonuç olarak, ITM Intourmarket 2021 Fuarımız açıklandığı tarihte yapılacaktır. Fuarımız için gerekli bilgilere  itmexpo.ru ve Türkçe olarak hazırlanan turkey.itmexpo.ru adreslerinden ulaşılabilenek.''

Fuar Direktörü Olga Khotochkina ayrıca geçen sene Türkiye Direktörü olarak görev yapan Seralp Akın'ın, Ocak 2021 tarihinden itibaren Türkiye ve Orta Doğu Ülkeleri Koordinatörü olarak görevlendirildiğini de bildirdi. 




Kaynak: turizmdays.com

Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI