Bugun...



Milli triatlet Ata Yahşi’nin adı Bölgesel Triatlon Ligi’nde yaşayacak

Geçtiğimiz Pazartesi günü Mersin’deki yarışlardan dönerken Manisa yakınlarında geçirdiği kazada yaşamını yitiren Milli triatloncu Ata Yahşi’nin adının bu yıl içerisinde düzenlenecek Triatlon Bölgesel Ligi’ne verilerek yaşatılacağı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-04-2022 13:35

Milli triatlet Ata Yahşi’nin adı Bölgesel Triatlon Ligi’nde yaşayacak

Geçtiğimiz hafta sonunda Mersin’in Yenişehir ilçesinde düzenlenen Avrupa Triatlon Kupası yarışmalarından yaşadığı İzmir’e dönerken Manisa’nın kula ilçesi yakınlarına geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Avrupa ikincisi Dünyü üçüncüsü 24 yaşındaki Milli triatlet Ata Yahşi’nin adının Triatlon bölgesel Ligi’nde yaşatılmasına karar verildi.

 

FEDERASYON AÇIKLAMA YAPTI

Triatlon Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “Mersin Yenişehir Triatlonu dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu çok genç yaşta aramızdan ayrılan triatlon camiasının değerli ismi Ata Yahşi'nin adı, bu yıl ilk kez düzenlenecek Bölgesel Triatlon Ligi'ne verilmiştir. Türkiye Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan karar uyarınca Triatlon Birinci Kademe Antrenörü, Triatlet ve TTF İzmir İl Temsilcisi Adnan Yahşi'nin oğlu Ata'nın ismi, önce kalplerde sonra Bölgesel Triatlon Ligi kapsamında 2022 yılı boyunca yapılacak organizasyonlarda yaşayacak.2022 Bölgesel Triatlon Ligi Ata Yahşi Sezonu vesilesiyle merhumun kederli ailesi başta olmak üzere, tüm triatlon camiamıza bir kez daha baş sağlığı dileriz” denildi.

Pazartesi günü akşam saatlerinde düzenlenen cenaze töreni ile İzmir’in Gaziemir ilçesinde son yolculuğuna uğurlanan Ata Yahşi ile  ilgili verilen kararın sevindirici olduğunu belirten Türkiye ve Balkan ülkeleri yüksek atlama rekortmeni Milli atlet Avukat Aycan Kurtcan “Triatlon Federasyonu Sayın Başkanı Bayram Yalçınkaya ve yöneticilerini bu çok özel ve değerli kararları ile gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, kutluyorum. Sevgili Ata'mız huzurla , ışıklarda uyusun” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI