Bugun...



Millet Pandemide can derdinde bunlar ÇED PEŞİNDE, pazartesi YALIKAVAK…

Bodrum’da vatandaş pandemi sürecinde can derdine düşmüşken bazı özel şirketlerin inşaat yapmak veya yapımı süren inşaatlarına ÇED (Çevre Etkileşim Değerlendirme) raporu almak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile şirketlerin düzenlediği ÇED toplantıları hız kazandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:27:59 Tarih: 18-12-2020 21:18

Millet Pandemide can derdinde bunlar ÇED PEŞİNDE, pazartesi YALIKAVAK…

Bugün Gündoğün Mahallesi Küçükbük’te düzenlenmesi planlanan ancak Pandemi nedenleri ile çevrecilerin tepki göstererek ertelenmesini sağladığı ÇED toplantısının gerginliği bitmeden pazartesi günü Yalıkavak’ta yeni bir ÇED toplantısı düzenlendiği ortaya çıktı.

 

ÇED toplantısının Kızılada Yat limanı ve Oteli için gerçekleştirileceği belirtildi.

 

MUHTAR ÇINAR ÇAĞRIDA BULUNDU “GELİN SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ”

ÇED Toplantısı yapılacağını Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar duyurdu. 21 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 11.00’de Yalıkavak mahallesi Plaj Caddesi’ndeki Elit Otel’de ( 88 numaralı binada) düzenlenecek ÇED toplantısı öncesinde konuşan Çınar “Yalıkavak mahallemize ikinci bir marina yapmak istiyorlar. Bu toplantıya duyarı olan tüm halkımızın gelmesini istiyoruz. Mahallemizde zaten bir marina var. İkincisine gerek varmıdır? Yalıkavak’ımaz faydası nedir, zararı nedir, her şeyi başından tartışmak lazım ki son pişmanlığın bir anlamı yok. Çevreye doğaya duyarlı herkesi toplantıya bekliyoruz” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI