Bugun...



MİLAS'TA ADAYLARA COŞKULU KARŞILAMA

Milas'ın Çomakdağ, Kızılağaç, ve İkiztaş mahallelerini ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve Milas Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak, halk tarafından coşkuyla karşılandı.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2019 11:30

MİLAS'TA ADAYLARA COŞKULU KARŞILAMA

MİLAS'TA ADAYLARA COŞKULU KARŞILAMA.

Milas'ın Çomakdağ, Kızılağaç, ve İkiztaş mahallelerini ziyaret eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve Milas Belediye Başkanı Adayı Barış Saylak, halk tarafından coşkuyla karşılandı. Hıdır ve Saylak, halkla konuşarak, isteklerini ve beklentilerini anlattı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, seçim çalışmaları kapsamında Çomakdağ, Kızılağaç ve İkiztaş Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle halkı tarafından büyük bir sevgi ve coşku ile karşılanan Hıdır ve Saylak'a ziyarette AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar ve yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Cumhur İttifakı Milas Belediye Meclis Adayları katıldı.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, mahallelerde yaşanılan sorunları çok iyi bildiğini belirterek, Milas’ta büyükşehir ile birlikte çözülebilecek olan sorunları Milas Belediye Başkanı olduğunda Barış Saylak ile birlikte çözeceklerini söyledi.

Milas Belediyesi’nin içinde bulunduğu ekonomik durumu özetleyen ve memur ve işçisinin maaşını ödeyemeyecek duruma gelindiğini ifade den Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, “Tüm bunların çözümü için gerekli olan çalışmalarımız ve projelerimiz hazır. Cumhurbaşkanımız ve ilgili bakanlarımızdan da sözümüzü aldık. Sorunlarımızı yerinde göstermek adına son dönemlerde bakanlarımız sık sık ilçemize geliyor ve bizlerde ilgili Milaslılar ve STK’lar ile birlikte bakanlarımızla görüşüyoruz” dedi.

Milas Belediye Başkan Adayı Saylak, hazırladıkları projeleri de anlatarak mahalle sakinlerinin görüş, talep ve isteklerini de dinledi.

 




Editör: Nilüfer Demir




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI