Bugun...



Milas’a Sevgi Evi yapılacak

Milas ilçesinde yapılacak olan Sevgi Evi’nin protokol anlaşması Milas Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2021 12:36

Milas’a Sevgi Evi yapılacak

Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı olarak kurulan ve çocukların kendilerini geliştirip sosyalleşebilecekleri etkinlik alanları ve oyun evlerinin yer aldığı ‘Sevgi Evi’ imza töreninde yapılan açıklamada, ‘Sevgi Evi’nin 1 yıl içerisinde tamamlanarak, faaliyete geçirileceği bildirildi.

Protokol imza törenine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İzan A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Özcan ve Milas Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Yücel Bedel katıldı.

Protokol imza töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “İlçemize çok güzel bir sosyal tesis kazandırılıyor. Belediyemiz adına, Milas halkı adına kendilerine teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

1 yıl içerisinde bitirilip faaliyete geçirilecek

Protokol töreninin ardından tesisin yapım çalışmalarına başlanacağını belirten Başkan Tokat “Amacına uygun olarak tesisin yaşaması ve işletilmesi konusunda da fikir birliği içerisindeyiz. Özellikle ilçemizin ihtiyaç duyduğu sosyal tesisler noktasında bu sayede çok olumlu bir adım atmış oluyoruz. Bu protokolden sonra kendileri hemen çalışmalara başlayacaklar, 1 yıl içerisinde bitirip faaliyete geçireceğiz. Hepimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI