Bugun...



Milas’a doğalgaz 2022’de geliyor

Milas 2022’nin 3. Çeyreğinde doğalgaza kavuşacak…

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2021 19:49

Milas’a doğalgaz 2022’de geliyor

Milas ilçesinde yerel siyasetçiler ve STK' lar 'Ortak paydamız Milas' sloganıyla bir araya gelen Genel ve yerel iktidarların temsilcileri Ankara’da Milâs için bir dizi ziyaret başlattı.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in göreve gelmesi ile AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir öncülüğünde CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da destekleri ile ‘Ortak Paydamız Milas’ sloganıyla Milas’ın öncelikli sorun ve yatırımlarının gündeme alınması adına  Ak Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy’un da katılımıyla Ankara’da bir dizi ziyaret başlattı.

Milas’ın yerel seçimlerde de önemli gündem maddeleri arasında yer alan Doğalgaz konusu ziyaretin ilk maddesi olarak yer aldı. Heyet ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Dönmez toplantı sırasında BOTAŞ Genel Müdürü ile de görüşerek, “Proje ve ihale çalışmalarına müteakip, 2022 yılının 3. çeyreğinde Milâs’ı doğalgaza kavuşturacağız” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI