Bugun...



MHP’li Sinan Erbey: Güllük Mahallemiz üvey evlat muamelesini hak etmiyor

MHP Milas Belediye Meclis Üyesi Sinan Erbey Cumhur İttifakı ortak toplantısında geçmiş dönem Güllük Belediye Başkanı Yavuz Demir zamanında yapılan hizmetlerin ötesine gidilemediğini belirterek “Güllük Üvey evlat muamelesi görüyor” dedi…

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 13:20:53 Tarih: 29-12-2020 10:23

MHP’li Sinan Erbey: Güllük Mahallemiz üvey evlat muamelesini hak etmiyor

MHP Milas Belediye Meclis Üyesi Sinan Erbey Cumhur İttifakı ortak basın toplantısında Güllük Mahallesinin sorunlarını ele alan bir açıklama yaptı.

Güllük ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Meclis Üyesi Erbey “Ne yazık ki bugüne kadar defalarca gündeme getirdik. Güllük hizmet anlamında çok şeyi hak ediyor dedik. Ancak ‘Üvey evlat’ muamelesi görmeye devam ediyor. Sahil bandında insanlar yürüyemezken, sokak lambalarının bile yanmadığı mahalle merkezinde, özellikle bayanlar gece sokağa çıkmaya korkuyor.Bugüne kadar hizmet anlamında yapılan ne varsa tamamı bugün Muğla Milletvekili olan geçmiş dönem Güllük Belediye Başkanı Yavuz Demir zamanında yapılmıştır. Döşenen parke taşları bile o günlerden kalmıştır.
Güllük halkı artık hizmet bekliyor. Bu işin siyasi bir tarafı yok. Derdimiz sadece hak ettiğimiz hizmeti almak. Güllük halkı üvey evlat muamelesini hak etmiyor” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI