Bugun...



Meteoroloji fırtına ve sağanak uyarısı yaptı, turistler sahillere akın etti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün (12 Ekim Salı günü) için ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı yerli yabancı birçok turist yağmur ve fırtına öncesi denizin keyfini çıkardı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-10-2021 12:44:04 Tarih: 12-10-2021 12:24

Meteoroloji fırtına ve sağanak uyarısı yaptı, turistler sahillere akın etti

Meteoroloji 12 Ekim Salı günü için ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı uyardı, yerli yabancı birçok turist yağmur ve fırtına öncesi denizin keyfini çıkardı.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sarı yaz etkilerini sürdürürken, 29 derece hava ve 23 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahillerde yazı aratmayan görüntüler oluştu. İngiltere’den başlayan uçuşlarla birlikte turistik kentin sahillerinde Rus, Ukraynalı ve İngiliz turistlerin oluşturduğu yoğunluk dikkat çekti. Sahile gelenler sıcak ve güneşli havada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, güneşlendi, su sporlarının tadını çıkardı.

 

Bodrum çarşı merkezindeki Körfez Gastro Pub'ın sahibi Ömer Çakır “Güzel bir sezon geçirdik, yüksek bir sezon. Pandemi sonrası bütün esnaf en azından gülümsedi. Ama hala güzel sarı yazla beraber devam eden bir sezonumuz var. Bodrum’umuz güzel, kalabalık artık. Güzel bir kış geçireceğimizi de düşünüyoruz.” Dedi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI