Bugun...



Mandıra Tepesi'nde müteahhit başından vurulmuş halde bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde müteahhitlik yapan Haşim Özışık otomobilinin içinde başından vurulmuş olarak bulundu. Çobanların ölü olarak bulduğu Özışık ile ilgili geniş soruşturma başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 23-04-2021 11:11

Mandıra Tepesi'nde müteahhit başından vurulmuş halde bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular Mahallesi ile Gümbet’te mütahhitlik ofisleri bulunan evli ve 5 çocuk babası 52 yaşındaki Haşim Özışık bu sabah saatlerinde Akçaalan Mahallesi  Mandıra Tepesi’ne giden toprak yolda otomobilin içerisinde başından vurulmuş olarak bulundu.  Çobanların Haşim Özışık’ ın hareketsiz yattığını görerek jandarma güçlerine haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve jandarma güçleri gönderildi.

 

OTOMOBİLİNİN İÇİNDE BAŞINDAN VURULMUŞ BULUNDU

 

Olay yerine yönlendirilen jandarma çevrede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Özışık’ın başından tabanca ile vurulmuş olarak öldüğünü belirledi.

Özışık7ın otomobilinin içerisinde bir adette tabanca olduğu görüldü.

 

ŞOK İÇERİSİNDEYİZ

 

Bodrum’da yaklaşık 35 yıldır mütaahhitlik yapan Özışık’ın ölümü şok etkisi yarattı. Yakın arkadaşlarından Mehmet Polat “Haşim arkadaşımız çok değerli yardımsever bir arkadaşımızdı. Dürüsttü. Ne olduğunu neden böyle bir şey olduğunu bilmiyoruz, ancak izlenimlerimiz bir anlık bunalıma girerek intihar etmiş olabileceği yönünde, acımız büyük” diye konuştu.

1990 'lı yılların başında ailesi ile birlikte Van'ın Özalp ilçesinden Bodrum'a gelerek inşaat işleri ile başlayan ve müteahhitlik yaparak şirket kuran Özışık’ın cenazesi otopsi için Muğla Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Özışık’ın cenazesinin bugün akşam saatlerinde yaşadığı Dörttepe Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI