Bugun...



Liseli öğrencilerin resim sergisi hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 lisenin öğrencilerinin açtığı Yıl Sonu Yaşamın İçinden Karma Resim Sergisi büyük ilgi gördü. Liseli genç ressamların eserleri görenleri hayran bıraktı.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2022 13:28

Liseli öğrencilerin resim sergisi hayran bıraktı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hayırlı Sabancı Anadolu Lisesi, Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Uğur Anadolu Lisesi, Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi ile Yahşi Özel Eğitim ve Uygulama okulunda öğrenim gören 45 öğrencinin yıl Sonu Yaşamın İçinden Karma Resim Sergisi Gümbet Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinin meydanında sergilendi. Yağlıboya, karışık teknik, akrilik ve pastel boya kullanılarak yapılan yaklaşık 200 resim sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı.

 

 

ÇOCUKLARIMIZA FIRSAT VERİLİNCE NELER YAPABİLECEKLERİNİ GÖSTERDİLER

Sergiyi gezen ressam Pamir Özkılıç “Çocuklarımıza biraz olanak ve biraz eğitim verildiğinde bu sergide neler yapabildiklerini gördük. Gerçekten profesyonelleri aratmayacak değerde eserler var, bu çocukların içerisinde çok önemli ressam çıkacağından eminim” diye konuştu.

 

ESERLERİMİZİN BEĞENİLMESİ BİZİ MUTLU ETTİ

Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Havin Ebiri ise “Bu yıl içerisinde resim dersleri ve atölye çalışmalarında yaptığımız eserlerimizi sergilemenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz, öğretmenlerimiz sayesinde böyle bir güzel sergiyi hazırlama fırsatı bulduk. Eserlerin beğenilmesi bizi mutlu etti” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI