Bugun...



Latmos Ultra Maratonu hafta sonu yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonun üçüncüsü 9/10 Nisan 2022 tarihinde Milas’a bağlı Kapıkırı Köyünden başlayacak.

facebook-paylas
Tarih: 07-04-2022 22:04

Latmos Ultra Maratonu hafta sonu yapılıyor

3. Muğla Büyükşehir Latmos Ultra Maratonu bu yıl 9/10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenecek. Muğla’nın Milas ilçesinin Kapıkırı Köyünden başlayacak yarışma yerli ve yabancı sporcuları ağırlayacak. Latmos Ultra Trail Ekibi tarafından Latmos Ultra Maratonu ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada “10K Latmos Lake Koşusu , 17 K Latmos Short Trail ve 45 K Latmos Ultra Maraton olmak üzere üç farklı parkurdan oluşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maratonu ‘nda 400 koşucu harikalar diyarı Latmos’u koşarak keşfedecek. Bu yıl 9-10 Nisan 2022 tarihinde düzenlenecek olan Uluslararası Muğla Büyükşehir Belediyesi Latmos Ultra Maraton’una 11 ülkeden 37 şehirden 400 sporcuya ev sahipliği yapacak.

Bu yıl yarışın mottosu ‘’ Zamanda yolculuk’’ olarak belirlendi. Kapıkırı köyünden start alacak koşucular Latmos ‘un benzersiz coğrafyasında her adımda  tarih öncesinden günümüze uzanan  zamanda yolculuk yapacaklar. 17 K ve 45 K ‘nın zorlu parkurları deneyimli koşulara keyif verirken, yeni başlayanlar için 10 K Göl koşusu eşsiz bir deneyim sunacak.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI