Bugun...



Kurşunlanan kedi operasyon için İstanbul’a gönderildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kimliği belirsiz kişi tarafından tabanca ile vurulan ve omurgasına denk gelen mermi nedeni ile felç olma durumu ile karşı karşıya kalan sokak kedisine hayvanseverler sahip çıktı. Kedinin yaşama tutunabilmesi için gerekli olan operasyon için bir hayvansever tarafından özel otomobili ile bu sabah İstanbul’a götürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 14-04-2021 14:45

Kurşunlanan kedi operasyon için İstanbul’a gönderildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde yaşayan hayvansever ve gayrimenkul danışmanı 49 yaşındaki Şule Teker’in yol kenarında sürünen ve can çekişen bir kediyi görmesinin ardından kedi özel bir veteriner kliniğine götürüldü. Çekilen röntgende kedinin omurgasında kurşun olduğu ve ağır yaralandığı ortaya çıktı.

 

HAYVANSEVERLERDEN YARDIM İSTEDİLER

 

Kurşunun kedinin omurgasına isabet etmesi nedeniyle felç olma tehlikesiyle karşı karşıya kalması ve İstanbul’da operasyon geçirmesi ortaya çıkınca hayvanseverler sosyal medya ve basın aracılığı yardım istedi.

 

 

BİR CANLININ YAŞAMASI İÇİN SEFERBER OLDUK

 

Bu sabah saatlerinde Şule Teker tarafından kedi İstanbul’ a götürecek emekli makine mühendisi 68 yaşındaki Yavuz  Yılmaz’a teslim edildi. Şule Teker yaptığı açıklamada  “Bu kedi aslında bizim mahallemizde yaşayan sağlıklı bir kediydi. Bir arkadaşımla beraber sokakta bulduğumuzda yürüyemiyor ve sürünüyordu. Hemen alıp veterinere getirdik. Getirdiğimizde tedavisine başlamak için öncelikle röntgen çekildi ve röntgen sonucunda omuriliğinde kurşun olduğu tespit edildi. Bu kurşunun nasıl ve neden olduğunu bilmiyoruz. Bugün tedavisi için İstanbul’a gönderiyoruz. Orada uzmanlar tedavisine devam edecekler. Ona yürüme şansı vermek için uğraşıyoruz. Şuan da yürüyemiyor, sürünüyor ve iç kanaması var. Bodrum’dan hayvansever dostumuz Yavuz Yılmaz aracıyla bugün İstanbul’a götürecek ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’ne teslim edecek. Orada tedavisi devam edecek.” Diye konuştu.

 

 

DUYUNCA İLGİSİZ KALAMADIK, İNŞALLAH İYİLEŞİR

 

Yavuz Yılmaz “Eşim sosyal medyada yardım çağrısını görmüş. Kendisi şu an İstanbul’da. Bende bugün yanına gidecektim. Beni aradı ve durumu anlattı. Bende bir canlının hayatı ile ilgili katkı da bulunmak için hiç düşünmeden kabul ettim. Şuan kediyi teslim aldım ve İstanbul’a beraber yola çıkıyoruz.. Operasyonu geçireceği yere teslim edeceğim” dedi.



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI