Bugun...



Kumhahçe, Umurca ve İçmeler’de yol kabusu devam edecek

Bodrum’un Umurca, Kumbahçe ve İçmeler Mahallesi’nde hayatı kabusa çeviren AYDEM çalışmalarının ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarının yapıldığı caddelerin asfaltlanma işlerinin başlayacağı ve kasım ayının sonuna kadar süreceği açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 30-09-2022 16:58

Kumhahçe, Umurca ve İçmeler’de yol kabusu devam edecek

Bodrum’un Umurca Mahallesi’ndeki Dr. Mümtaz Ataman Caddesi ile Kumbahçe Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde başlayarak İçmelere kadar giden yol güzergahında  Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “Bodrum Umurca Mahallesi Doktor Mümtaz Ataman Caddesi Yol Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergâh Değişikliği” projesi hazırlandı. 03.10.2022 tarihinde başlayarak 28.10. 2022 tarihine kadar devam edecek proje nedeniyle yolların kısmen kapacağı belirtilerek aşağıdaki açıklama yapıldı.

 


***Emin Anter Bulvarı’ndan Cevat Şakir Caddesi’ne girerek, Derviş Güngör Caddesi’nden İçmeler ve Cruise Port’a gidebilirler.

 

***İçmelerden ve Cruise Porttan gelenler karayollarına bağlanmak için Derviş Görgün Caddesi’nden Artemis Caddesi’nden karayollarına bağlanabilirler.

 

***Evleri olanlar için gidiş güzergâhı ise Yaka Sokak’tan Dedeoğlu Caddesi’nden gidebilirler.

 

***Kamyonlar için gidiş güzergâhı Cruise Porta gidiş Emin Anter Bulvarından Hasan Reşat Öncü Caddesi’nden devam edip Artemis Caddesi’nden Dere Sokağa dönüp Derviş Görgün Caddesi’nden bağlanacak, dönüş için Doktor Mümtaz Ataman Caddesi’nden Derviş Görgün Caddesi’ne bağlanacaklar, oradan Artemis Caddesi’ne bağlanıp Hasan Öncü Caddesi’nden karayollarına çıkılacak.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI