Bugun...



Köy yolunda yol vermeme kavgası: 1 ölü 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı iki köy arasındaki yolda yol vermeme nedeni ile iki grup arasında çıkan kavgada kan aktı. 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı,5 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-01-2022 13:27:00 Tarih: 21-01-2022 21:27

Köy yolunda yol vermeme kavgası: 1 ölü 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Dibekdere ile Küçükdibekdere köyleri arasındaki dağ yolunda bugün akşam saatlerinde yol vermeme nedeniyle iki otomobildeki gruplar arasında sözlü tartışma yaşandı.

 

YOL VERMEME TARTIŞMASI SOPALI BIÇAKLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Sözlü tartışma kısa zamanda kavgaya dönüşürken alkollü olduğu belirtilen iki grup arasındaki kavga bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Dibekdere Muhtarı Mehmet Acar ile Küçükdibekdere Muhtarı Hasan Akdeniz’in çabaları ile olay yerine jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. Çıkan kavgada 22 yaşında olduğu belirlene Mehmet Kurun . kaldırıldığı Milas Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi, yaralanan iki kişi ise tedavi altına alındı.

 

ALKOLLÜ EĞLENCE FACİAYA DÖNÜŞTÜ

Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınan 5 kişi gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olay yerinden kaçan iki kişinin ise arandığı belirtildi. Ölen Mehmet Kurun'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Dibekdere Muhtarı Mehmet Acar “bizimde bildiğimiz iki alkollü gencin birbirlerine yol vermemeleri nedeniyle kavga çıktığı ve bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü. Ancak ölen kişiyi tanımıyoruz çünkü bizim köylerimizden değil, alkollü eğlence böyle faciala bitebiliyor, çok üzgünüz” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI