Bugun...



Köpeği kafasına vura vura öldürdüler

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’nde meydana gelen olayda bir çoban köpeğinin kafasına vura vura öldürüldüğü ardından ayağından sürüklenerek dereye atılmak istendiği ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2022 17:24

Köpeği kafasına vura vura öldürdüler

Muğla Barosu Hayvan Hakları Derneği Komisyonu üyesi Avukat Vahit Çevik “böyle vahşet görülmedi, her gün burada yürüyüş yapıyorum, bu gün öğle saatlerinde rastladım, kafasına sert cisimle vura vura öldürmüşler suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’nde bugün bir çoban köpeğinin kafasına vura vura öldürülmesi hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.

 

KAFASINA VURA VURA ÖLDÜRMÜŞLER

Muğla Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Vahit Çevik’in köpekleri ile yürüyüş yaparken bir dere kenarında bulduğu köpeğin ayağından bağlanarak sürüklendiği, kafasına sert bir cisim ile vura vura öldürüldüğü ve gözlerinin patladığı görüldü.

 

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK YAPANIN TESPİT EDİLMESİNİ İSTİYORUZ

Av. Vahit Çevik’in suç duyurusunda bulunması üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri bölgeye gelerek inceleme yaptı. Köpeğin üzerinde tasma veya küpe bulunmadığını belirten Çevik “Güzel bir çoban köpeği, kafasına sert bir cisim ile  vura vura öldürülmüş, gözleri patlamış, sonrada ayağına ip bağlayarak sürükleyip buraya getirmişler, bunun adı vahşet. Suçlu veya suçluların bulunması için polise ve İlçe tarım ve Orman Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI