Bugun...



Konteynırda patlayan parfüm şişeleri Dağbelen köyünü yakıyordu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir konteynırda patlayan parfüm şişeleri yangın çıkardı. Yangına önce köylüler ardından itfaiye müdahale etti, köy yanmaktan son anda kurtuldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-05-2021 18:30:19 Tarih: 13-05-2021 17:16

Konteynırda patlayan parfüm şişeleri Dağbelen köyünü yakıyordu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Dağbelen köyünde bugün öğle saatlerinde köy içindeki bir konteynırda bulunan parfüm şişelerinin ard arda patlaması ile yangın çıktı. Alevler depo olarak kullanılan konteynırda ki diğer eşyaları tutuşturunca yangın büyüdü, bahçedeki kuru otları tutuşturarak birden büyüdü.

Köylülerin bahçe hortumları ve kovalarla müdahale ettiği yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. Yandaki evlerin bahçesine kadar giren alevlere müdahale etti, köyde kısa süreli panik ve korku yaşandı.

 

Konteynırın yanışını şok içerisinde izleyen sahibi 46 yaşındaki Mehmet Kara “Evimizin bahçesindeki konteynırı depo olarak kullanıyordum. Hava çok sıcakıt bu nedenle parfüm şişelerinin ard arda patladığını ardından yangın çıktığını gördüm, Hemen müdahale ettik ancak yangın depodaki eşyaları tutuşturunca birden büyüdü. Korkumuz köye yayılmasaydı, itfaiye tam zamanında geldi, müdahale etti. Köyümüz ormanlık alan içerisinde bu nedenle çok korktuk” diye konuştu.

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI