Bugun...



KONSER GELİRİ ÇOCUKLARIN

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan TSK Armoni Mızıkası Orkestrası emekli müzisyenlerinden İlker Uyar, köy çocuklarının bilim ve sanatla buluşabilmesi için başlattığı sosyal sorumluluk projesine destek sağlamak amacıyla konser düzenleyecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 23:14:56 Tarih: 11-03-2019 16:49

KONSER GELİRİ ÇOCUKLARIN

KONSER GELİRİ ÇOCUKLARIN

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan TSK Armoni Mızıkası Orkestrası emekli müzisyenlerinden İlker Uyar, köy çocuklarının bilim ve sanatla buluşabilmesi için başlattığı sosyal sorumluluk projesine destek sağlamak amacıyla konser düzenleyecek. İlker Uyar sanatçı dostlarıyla birlikte, 24 Mart pazar günü saat 20.00'de Herodot Kültür Merkezi'nde, Bahçeyaka Mahallesi, Köklükuyu’daki çocukların bilim ve sanatla buluşabilmesi için sahne alacak.

Bodrum'da yaşayan ve uzun süredir sosyal sorumluluk projelerine destek için konserler organize eden TSK Armoni Mızıkası Orkestrası emekli müzisyenlerinden İlker Uyar, Artçı Sanat işbirliği ile Sanat İçin Elele sloganıyla “Köklükuyu Trio”  konserini düzenleyecek. Bahçeyaka Mahallesi Köklükuyu Mevkii'ndeki çocukları bilim ve sanatla buluşturmak için açılan kurslara katılan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak içinde müzisyen İlker Uyar, müzisyen arkadaşları ile birlkte 24 Mart pazar günü konser verecek. Herodot Kültür Merkezi'nde gerçekleşek konser saat 20.00'da başlayacak. Flütte İlker Uyar, kemanda Vuslat Çiftdal ve piyanoda Adil Severcan'ın sahne alacağı konsere mezzosoprano Esen Demirci ve koro şefi Sinem Karabağlı da eşlik edecek. Köklükuyu Çocuk Korosu'nun da performans sergileyeceği konserden elde edilen gelirle enstrüman alınacağı öğrenildi.

 




Editör: Nilüfer Demir




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI