Bugun...



Kocadon yoğun bakımdan çıktı "Kuralları boşlamak hayatı boşlamak olur"

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan ve Ortakent Beldesi’nde iki dönem Bodrum’da ise bir dönem belediye başkanlığı yapan 59 yaşındaki Mehmet Kocadon ailecek yakalandığı coronavirüs sonrasında yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Kocadon bugün yoğun bakım ünitesinden çıkarak taburcu oldu. Kocadon “Pandemi kurallarına ömür boyu uyalım kuralları boşlamak hayatı boşlamak, tehlike geçmedi” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2021 21:34:28 Tarih: 20-03-2021 21:26

Kocadon yoğun bakımdan çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde yaşayan evli ve iki çocuk babası eski belediye başkanı Mehmet Kocadon yaklaşık 1,5 ay önce  eşi İngilizce Öğretmeni Hülye Kocadon ve kızları İpek ve Zeynep Kocadon ile birlikte aile coronavirüs hastalığına yakalandı. Bir süre özel evinde karantinada kalan kocadon ardından durumunun ağırlaşması üzerine 1 Mart tarihinde özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

 

KURALLARI BOŞLAMAK HAYATI BOŞLAMAK OLUR

 

Kocadon üç gün önce yoğun bakım ünitesinden servise çıkarıldı, bugün ise taburcu edilerek evine gönderildi. Kocadon yaptığı açıklamada “Covid -19 hastalığının tedavisi süresince, arayarak, mesaj atarak bizler için dua ederek , bizleri hiç yalnız bırakmayan sevenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum
İyi ki varsınız. Gerek sağlık önlemleri, gerekse pandemi önlemleri nedeniyle uzun bir süre istirahat etme mecburiyetimiz bulunmaktadır. Anlayışınız için sonsuz teşekkür ediyorum, en güzel günlerde buluşmak dileğiyle.Bu süreç gerçekten çok tehlikeli ve korkutucu. Bana bir şey olmaz demeyin, temizlik, maske, mesafe önlemlerine mutlaka uyalım, uymaya devam edelim, kuralları boşlamak hayatı boşlamak,tehlike geçmedi” dedi.

 

Hülya Kocadon ise yaptığı açıklamada "Covid 19 tedavimiz süresince bizleri arayıp hatrımızı soran, mesaj atan ,dualarını esirgemeyen sevenlerimize sonsuz teşekkürler. Şartlarımız elverdiğince cevaplamaya çalıştık. Varlığınızdan güç aldık. Iyi ki varsınız. Içinde bulunduğumuz pandemi koşulları nedeniyle uzun bir müddet istirahatte olacağız. Anlayışınız için teşekkur ederiz. Sağlıklı yarınlarda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

 


.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI