Bugun...



Kızılağaç'ta mantar toplarken ölen belediye emeklisinin eşinin ağıtları yürekleri burktu

Kızılağaç mahallesinde mantar toplarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren emekli belediye çalışanının cenazesi 4 saat süren operasyon ile dağdan indirildi. Eşi “Adamım adamım ben sana mantar toplardım, verin adamımı bana diyerek” indirilen eşinin cenazesi başında ağıtlar yaktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-01-2021 00:02:24 Tarih: 16-01-2021 22:04

Kızılağaç'ta mantar toplarken ölen belediye emeklisinin eşinin ağıtları yürekleri burktu

Kızılağaç Mahallesi’nde yaşayan Bodrum Belediyesi’nden emekli 60 yaşındaki Yakup Yılız bugün öğle saatlerinde bir akrabası ile birlikte Pınar Dağı’na mantar toplamaya gitti. Yıldız bir süren sonra kayalık bölgede mantar toplarken yere oturup yığılıp kaldı. Hareket edemeyen Yıldız için akrabası 112 acil yardım çağrı merkezini arayarak yardım istedi.

 

 

EKİPLER SEFERBER OLDU

 

450 metre rakımlı dağda yardım ulaştırmak isteyen jandarma, UMKE ve 112 acil sağlık ekipleri seferber oldu. Bozuk dağ yollarından Yıldız’a ulaşan ekipler şahsın bulunduğu yerde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini belirledi. Kızılağaç Mahallesi'nde yaşayan emlak ve gayrimenkul danışmanı Mustafa Kayahan  "Yakup abinün ölümünü duyunca şok olduk. Akrabası ile birlikte dağa mantar toplamaya gitmişler, oturduğu yerde fenalaşmış, çok hızlı bir şekilde yardım ulaştı ancak kalp krizine bağlı olarak yaşamını yitirmiş, Kılılağaçlılar olarak çok üzgünüz, Allah rahmet eylesin" dedi.

 

CENAZESİ GETİRİLİNCE EŞİNİN FERYATLARI YÜREKLERİ BURKTU

 

Kızılağaç Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaca ve köylülerin yardımı ile cenazenin köye getirilmesini bekleyen Yakup Yıldız’ın eşi 51 yaşındaki Sevcan Yıldız ile Kızı Leyla Yıldız Irkilin (30) cenazeyi görünce sinir krizleri geçirdi. Sevcan Yıldız “Adamımı verin bana adamımı gösterin, son bir kez göreyim ne olur. Adamım sen beni bırakıp nerelere gittin , ben sana mantar toplardım” sözleri yürekleri burktu. Muhtar Mehmet Karaca "Akrabası ile mantar toplamaya giden Yakup Yıldız mantar toplarken birden oturup kendinden geçmiş, büyük ihtimalle kalp krizine bağlı olarak yaşamını yitirdi, köyümüzün değerli bir büyüğüydü çok üzgünüz" dedi.

Yakup yıldız’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI