Bugun...



Kızılağaç- Çamlık yolunda düğün dönüşü feci kaza...Motosikleti ile kayalara çarpıp yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece yarısı meydana gelen olayda düğünden dönen motosikletli genç yoldan çıkıp kayalara çarparak feci şekilde yaşamını yitirdi. Gencin motosiklette kask kullanmadığı belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-07-2021 17:40:57 Tarih: 12-07-2021 12:23

Kızılağaç- Çamlık yolunda düğün dönüşü feci kaza...Motosikleti ile kayalara çarpıp yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün gece yarısı Bodrum şehir merkezinde arkadaşın düğününe katılan 19 yaşındaki müzik setleri tamircisi 19 yaşındaki Durmuş Kaan Babacık kullandığı motosiklet ile yaşadığı Çamlık Köyü’ne dönerken direksiyon hakimiyetini kaybederek motosikleti ile yoldan çıkarak kayalara çarptı.  Yoldan geçenlerin yerde gördüğü motosikletin ardın sağlık ekipleri ve jandarmaya haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Bodrum’daki özel bir hastaneye kaldırılan Babacık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

 

KUZENİ KASKI OLSAYDI KURTULABİLİRDİ

 

Kazadan sonra açıklama yapan Babacık’ın amcasının oğlu Aykut Babacık “Durmuş kuzenimde, düğünde eğlenmişler biraz alkolde almışlar, sonra yola çıkmış. Ama başında kaskı yokmuş. Taş ocaklarını geçince orada bir virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmiş, yuvarlanıp kayalara kafasını çarpmış, olay yerinde duran kalbi çalıştırıldı, hastaneye yetiştirildi, ama yaşama tutunamadı. Acımız çok büyük. Durmuş kask taksaydı, beklide bu ölüm gelmeyecekti” diye konuştu.

Babacık’ın cenazesi bugün öğle namazından sonra Çamlık Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye ailesi, yakınları ve Çamlık, Pınarlıbelen, Mumcular ve kızılağaç Mahallesi'nden arkadaşları katıldı.  Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI