Bugun...



Kıyıkışlacık köy halkından engelsiz yaşama destek

​​​​​​​Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Köyü sakinleri tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanlara destek amacıyla mavi kapak seferberliği başlattı.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2023 11:34

Kıyıkışlacık köy halkından engelsiz yaşama  destek

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Kıyıkışlacık Köyü sakinleri tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olanlara destek amacıyla mavi kapak seferberliği başlattı.

Milas Kıyıkışlacık İasos Spor ve Kıyıkışlacık köy halkı  engelli bireylere tekerlekli sandalye kazandırmak için yürütülen mavi kapak kampanyasında 51 kilogram mavi kapak topladı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderilen yüzbinlerce kapak Kıyıkışlacık İasos Spor, sporcu, yönetim kurulu üyeleri ile aileleri ve mahalle sakinleri tarafından ayrıştırılarak paketlendi.

Kapak kampanyasının engelli vatandaşlara umut olduğunu ifade eden Kıyıkışlacıklılar, “Biz Milas Kıyıkışlacık İasos Spor ve Kıyıkışlacık mahalle sakinleri olarak engelli vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek için, onlara tekerli sandalye verebilmek için böyle bir proje başlattık. 51 kilogram mavi kapak topladık. Biz bunları Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne gönderdik.  İşbirliği içinde yürüttüğümüz bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı çok mutluyuz.” Dediler.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği (TOFD) Yönetim Kurulu Başkanı Semra Çetinkaya, “Milas Kıyıkışlacık İasos Spor ve Kıyıkışlacık Mahalle sakinleri Plastik Kapak Kampanyası’na katılarak engelsiz bir yaşamı destekledikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI