Bugun...



Kısıtlama kaldırıldı, Rusya’dan 299 turist Bodrum’a geldi

Rusya’nın uçuş kısıtlamasını kaldırmasının ardından ilk Rus turist kafilesi bugün Bodrum’a geldi. Moskova’dan Bodrum’a gelen 299 turist otobüslerle Bodrum’da kalacakları otellere hareket etti.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2021 19:02

Kısıtlama kaldırıldı, Rusya’dan 299 turist Bodrum’a geldi

Rusya’nın 15 Nisan 2020 tarihinden itibaren Türkiye’ye kapattığı uçuş kısıtlamasını dün sona erdirmesinin ardından bugün ilk sefer gerçekleştirildi.

 

MOSKOVA’DAN 299 TURİST GELDİ

 

Rusya’nın Başkenti Moskova’dan Azur Air Havayolu ile Milas Bodrum Havalimanı’na gelen 299 Rus turist  havalimanındaki sağlık ve güvenlik kontrollerinden geçerek Bodrum’un Turgutreis, Gümbet ve Güvercinlik mahallelerinde kalacakları otellere gitmek için otobüslere bindi.

 

TURİSTLERDE BİZDE PANDEMİ KURALLARINI UNUTMAMALIYIZ

 

Profesyonel tur rehberi Müjdat Akgün yaptığı açıklamada “Rus turistin son yıllarda Bodrum7a olan ilgisi büyük oranda arttı. Özellikle zengin Rus turist Bodrum’da kaliteli otelleri tercih ediyor. Burada yapmamız gereken en önemli olay güvenli turizm sertifikasının gerektirdiği tüm kuralları tamamıyla yerine getirmek. Turist ve hepimizin sağlığı çok önemli, zor bir süreçten geçiyoruz, bunu iyi değerlendirmemiz ve dikkatli olmamız gerekir” diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI