Bugun...



Kısıtlama günü Bodrum... Maviyi bıraktık KIRMIZI'ya gidiyoruz..!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün uygulanan kısıtlamada bazı vatandaşların kafelerde oturduğu bazılarının ise piknik yapmak için Haremtan Tepesi’ne çıktığı görüldü. Polis izinsiz sokağa çıkma yasağına uymayanları uyardı, yasal işlem yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-03-2021 21:21:03 Tarih: 21-03-2021 21:13

Kısıtlama günü Bodrum... Maviyi bıraktık KIRMIZI'ya gidiyoruz..!

Muğla ilinde geçen hafta her 100 bin kişideki vaka sayısı 65,75’ten 80,24’e bu  hafta vaka sayısı yüzde 92,33’e yükseldi. Bu rakamla Muğla, kırmızı kategoriye daha fazla yaklaşmış oldu. 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında bazı vatandaşların yasaklara aldırış etmeden sahildeki kafelerde oturduğu, izinsiz sokağa çıktıkları görüldü.

 

 

Bodrum’un en iyi manzarasının bulunduğu Haremtan Tepesi’ne piknik ve yürüyüş yapmak için gelenlere ise polis ekipleri müdahale etti, uyarılarda bulundu. Bodrum’da hafta sonu kısıtlamalarına büyük oranda uyulduğu görülürken evli ve iki çocuk annesi Nermin Çelik (45) “10 dakikalığına sokağa çıkmıştım, sahilde güneşlenen ve oturanları görünce şok oldu. Bodrum halkının önemli bölümü kurallara uymaya başladı, ancak bazıları maske mesafesiz elinde sigara sahilde dolaşıyor, bekçi polis her en her yerde olamaz ki, öz denetim önemli, bunca uyarıya rağmen halen sorumsuzca davrananlar var” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI