Bugun...



Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına Yunanistan’dan büyük ilgi

SÖZCÜ Gazetesi’nin bugün yayınladığı Ben Kemal Geliyorum manşetli nüshası Yunanistan’ın önde gelen gazetelerinde manşet oldu. Yunanistan medyası Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın adaylığına geniş yer ayırdı, iki günlük krizden Kılıçdaroğlu'nun güçlenerek çıktığını belirtti. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklanmasının Türk Borsa’sını olumlu etkilediği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 07-03-2023 11:42

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına Yunanistan’dan büyük ilgi

SÖZCÜ Gazetesi’nin bugün yayınladığı Ben Kemal Geliyorum manşetli nüshası Yunanistan’ın önde gelen gazetelerinde manşet oldu. Yunanistan medyası Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın adaylığına geniş yer ayırdı. Protothema Gazetesi Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını internet sayfasının manşetinden duyururken newsbom.gr haberi sitesi sitesi ise Kılıçdaroğlu hakkında 74 yaşında Türkiye’nin Gandisi olarak CHP liderini tanımladı.

 

 

KRİZDEN GÜÇLENEREK ÇIKMAYI BİLDİ

Yunanistan medyası Türkiye’de yaşanan 2 günlük İYİ Parti ve Altılı Masa krizinden Kılıçdaroğlu’nun güçlenerek çıkmayı başardığını ve Türkiye’deki hemen tüm partilerin büyük bir desteğini alarak Cumhurbaşkanlığı adaylığının festival havasında açıklandığını duyurdu.

 

BORSAYI OLUMLU ETKİLEDİ

Yunanistan’ın önde gelen televizyon kanallarından SKAİ ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte adaylık açıklamasının Türk Borsası’nda ciddi hareketlenmeye ve olumlu göstergelere yol açtığını Türk vatandaşlarında büyük bir umuda yol açtığını duyurdu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI