Bugun...



Kılıçdaroğlu Bodrum ve Milas orman yangın bölgelerine geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cuma günü Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde yanan alanları ziyaret edeceği açıklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-08-2021 13:46:35 Tarih: 25-08-2021 13:39

Kılıçdaroğlu Bodrum ve Milas orman yangın bölgelerine geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla ilinde yanan ormanlık alanlardaki dağ köylerine iki günlük ziyarette bulunacağı açıklandı. Kılıçdaroğlu 27 Ağustos 2021 Cuma günü saat 9.30’da Bodrum Koordine Merkezi ve Yukarı Mazı Mahallesi gezisi ile ziyaretlerine başlayacak ardından saat 10.30’da Türkevleri Mahallesi ziyaretini gerçekleştirecek. Saat 11.00’da Milas ziyaretlerine başlayacak olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Ören Mahallesi’ni, saat 11.30’da ise Milas Akbelen Orman alanında ağaçların kesilmemesi için direniş göstermeye devam ederek vatandaşlarla bir araya gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Milas ziyaretinin ardından saat 12.30’da başlayacak Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısına katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısının ardından basın mensuplarına basın açıklaması yapacak olan Kılıçdaroğlu, saat 16.45’te Marmaris Osmaniye Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirecek. Köyceğiz Sazak Mahallesinde taziye ziyareti gerçekleştirecek olan Kılıçdaroğlu ilk günkü programını Muğla merkezde tamamlayacak.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI