Bugun...



Kaymakamdan sevinçli haber: İlçe olarak vaka sayısında sıfır seviyesine ulaştık

Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs vaka sayılarının sıfıra indiğini açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2021 09:35

Kaymakamdan sevinçli haber: İlçe olarak vaka sayısında sıfır seviyesine ulaştık

Marmaris Kaymakamı Aksoy, paylaşımında, “Aziz Marmarisliler, hep birlikte yönetmek için fedakarlık ve çaba gösterdiğimiz pandemi sürecinde, başlangıçtan beri hep iyi seviyelerde olduk. Biz biliyoruz ki, kovit-19 ile mücadele öncelikle ölümleri önlemenin, sağlığımızı korumanın ve hizmet sektörünün çok ağırlıklı olduğu bir kent olarak ekonomimizi ayakta tutmanın vazgeçilmez bir şartıdır” dedi.

 

 

Aksoy, kolay bir süreç olmadığını hatırlattığı açıklamasını şöyle sürdürdü

“Ancak aşılama çalışmaları ile toplumsal bağışıklığı sağlama hedeflerine önümüzdeki aylarda ulaşacağı anlaşılıyor. Yani tünelin ucu gözüktü. Şimdi şunu müjdeleyebilirim vaka rakamlarımız çok düşük. Ancak biz Marmaris olarak tüm sıfır vakalı kent olduğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu kurallara uyarsak çok kolay. Buna çok yakınlaştık. Ancak kurallara uymaz isek bu fırsatı kaçılabiliriz. Unutmayalım virüs kolay bulaşıyor. Sağlıklı gözüken kimseler virüsü yayabiliyor. Şimdi dünyaya ilan etmenin zamanı. Marmaris’te vaka yok. Maske, mesafe, hijyen.”




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI