Bugun...



Kayık 1934, 80 yıl öncesinin iş yelkenlisi projesi tanıtılacak

Bodrum Deniz Müzesi desteği ile hazırlanan Kayık 1934 projesinin tanıtımı Çarşamba günü yapılacak etkinlik ile yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2021 11:18

Kayık 1934, 80 yıl öncesinin iş yelkenlisi projesi tanıtılacak

Bodrum Deniz Müzesi’nden yapılan açıklamada  "Denizciliğin İhtiyacı Olan Kültürel Dönüşümde Senin De Payın Olsun" mottosuyla yola çıkmıştık.​ Projenin yaratıcısı, müze gönüllümüz Timuçin Binder ve proje ekibi ise bu motto oluşmadan kendi kaynaklarıyla işe başlamıştı bile” denildi.


***Seksen yıl öncesinin bir iş yelkenlisini motorsuz olarak yeniden canlandıracak olan bu proje, bu yelkenliyi deniz araştırmalarında, doğayı koruma ve farklı yaşama amaçlı etkinliklerde kullanacak.​
Niyet ve eylemlerle somutlaşan, müzemizin de eğitim ve araştırma ayağında yer alacağı bu projede günümüzde daha da ihtiyaç duyduğumuz birlik olma, değer verme ve katkı sunma olgularında sizin de payınız olsun istiyoruz.
 

 

***Projeyle ilgili merak ettiklerinizi sorabileceğiniz, projenin detaylarını öğrenebileceğiniz toplantımız 13 Ocak 2021 tarihinde, çarşamba günü saat 18.00'da zoom toplantı aracıyla yapılacaktır.

 


***Toplantıya, https://us04web.zoom.us/j/7322984069?pwd=MGtXRFR5dXhRTHV0ZFI0WEExN3Npdz09 bağlantısına tıklayarak ve/ya da Meeting ID: 732 298 4069, Passcode: 9vFsGf bilgilerini girerek katılabilirsiniz.

 


***Sunum, proje sahibi Timuçin Binder ile, müze müdürümüz Selen Cambazoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecektir.
 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI