Bugun...



Katledilen köpeği Tarçın için adalet arıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşayan ve geçtiğimiz Temmuz ayında bir otomobilin drift atarak Tarçın isimli köpeğine çarparak öldürmesine neden olan Göksel Kuyruk şahıs hakkında dava açtı. Kuyruk sosyal medya ve change.org’da imza kampanyası başlatarak “Kalp hastası Tarçın isimli köpeğime bilerek çarptı, durmadı, kaçtı, köpeğim resmen katledildi” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2023 15:25

Katledilen köpeği Tarçın için adalet arıyor

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi’nde yaşayan Göksel Kuyruk’a ait Tarçın isimli 3 yaşındaki köpek, bir aracın çarpması sonucu öldü. Can dostunu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Göksel Kuyruk, yaşanan olayla ilgili bir dizi açıklama yaparak, sahil yolunda önlem alınmasını istedi. Change.org ‘da imza kampanyası başlatan Kuyruk, 24 Temmuz’da sabah saatlerinde yaşanan olayla ilgili şu ifadelere yer verdi:

 

DRİFT YAPTI KÖPEĞİMİ BİLEREK ÖLDÜRDÜ

“24 Temmuz sabah 09.20’de Tarçın’ı sitemizin çıkışında ve sitemize çıkan işlek asla olmayan hatta gün içinde en fazla iki üç arabanın en fazla 20 kilometre hızla gidebileceği ara yolumuzun kenarında serbest bıraktım ki tarla kenarına rahat tuvaletini yapsın diye, zaten aşağıdaki sahil yoluna da korkar asla çıkmazdı, aramızda 100 metre vardı sahildeki bir araba önce olduğu yerde drift atarak arabayı döndürdü çevrede hep boş tarlalar olduğu İçin hepsini rahat  görebildim anladım bir terslik var Tarçına doğru koşmaya başladım, sitemize giden ara yol kenarında süratle araba döndüren şahıs Tarçın’ı görerek ara yola sapıp hemen hemen sokak başı ve yolun dışında kenarda duran köpeğimin direkt üstüne sürdü ve altına alarak üzerinde araba çevirdi, kalp hastası köpeğimi hunharca parçaladı ve durmadan kaçtı” ifadelerini kullandı.

 

 

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kuyruk açıklamasının devamında ise içerisinde 5-6 kişinin bulunduğu otomobilin plakasını aldığını ve şikayetçi olduğunu belirterek “Kim olduklarını göremedim bilmiyorum. Masum canlar üzerinden Cinayet işlemekten zevk almak nasıl bir duygudur. Jandarmaya suç duyurusunda bulundum. Bu hayvan katilinin bulunup en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Sahil Yolu yani Atatürk Caddemiz eskisi gibi komple trafiğe kapatılsın. Bu kaçıncı can alışlar bu kaçıncı araba çevirerek terör yaratılmalar, her gün arabalardan kaçıncı kez dünyanın bira şişeleri yollara sahile atılarak cam kırıkları doldurmalar, yetsin artık Yer Muğla Milas ören mahallesi Sahil yolu olan Atatürk caddesinden Yalıkent Sitesine hemen dönüş sokağının başı…” diyerek sözlerini tamamladı.

 

HAZİRAN AYINDA DURUŞMA VAR

Kuyruk açıklamasının sonunda üzerinden 8 aş geçmesine rağmen suçu işleyenlerin cezalandırılmadığını belirterek  “Duruşmamız 06 Haziran 2023 tarihinde Saat 10:00’da Milas Adliyesinde olacak.  Bu kararın diğer canlar içinde örnek olacağına inancımızı koruyoruz, lütfen tüm hayvanseverleri desteğe çağırıyorum” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI