Bugun...



Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

Corona virüsü sebebiyle Türkiye’de birçok işletmenin çalışma şekli kısıtlanmış durumda. Kafe ve restoranlar sadece paket servis olarak hizmet verebiliyor. Yakın zamanda başlaması beklenen normalleşme adımlarıyla birlikte işletmelerdeki kısıtlamalar da kaldırılacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-01-2021 16:14:50 Tarih: 13-01-2021 16:11

Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme ­içme yerleri 10.00-20.00 saatlerinde sadece paket servis veya “gel­al” hizmeti verecek şekilde açık olabilecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmalarınca saat 20.00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebilecek.

 

KAFE VE RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

 

Bu hafta içinde yapılan Kabine toplantısı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüsü kısıtlamalarının kademeli olarak kaldırılacağını söyledi.

Bugün corona virüsü aşılama çalışmaları için randevu verilmeye de başlandı. Yakın zaman İçişleri Bakanlığı'nın yayınlayacağı genelgeyle birlikte kafe ve restoranların da tekrardan açılması bekleniyor.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI