Bugun...



Kabus geri döndü, iki günde coronavirüsten 13 kişi yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde coronivirüsten iki günde 13 kişinin yaşamını yitirmesi ilçede gerginliğe yol açtı. Son olarak Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ın aile büyüklerinden Sadık Tokat coronavirüse yenik düştü. Belediye Başkanı Tokat “Sadık amcamız 100 yaşına dayanmıştı çok sağlıklı ve dayanıklıydı. Ne yazıkki Covid’e yenildi, herkes tedbiri elden bırakmasın” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 09-12-2021 15:02

Kabus geri döndü, iki günde coronavirüsten 13 kişi yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde iki günde 13 vatandaşın coronavirüsten yaşamını yitirmesi ilçede tedirginlik yarattı. Son olarak Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ın amcası 99 yaşındaki Sadık Tokat coronivürüsüne yenik düştü.

 

AMCASINI TOPRĞA VERDİ UYARILARDA BULUNDU

 

 Muhammet Tokat amcası Sadık Tokat’ı Milas’a bağlı karacahisar köyü Mezarlığı’nda panemi kurallarına uygun olarak düzenlenen törenle toprağa verdi.

Tokat daha sonra kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Sülalemizin ve hatta köyümüzün en yaşlısıydı Sadık Tokat Amcamız… 100 yaşına dayanmıştı. Yaşam boyu çok zorlukların üstesinden gelmişti. Çok çalışkan ve dayanıklıydı. Covid’e yenildi. Bugün Karacahisar’da son yolculuğuna uğurladık. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun. Herkes tedbiri elden bırakmasın, salgın geçmiş değil”  dedi.

Vefat eden kişilerin çoğunluğunun aşısız ya da kronik rahatsızlığının olduğu belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI